LA PASION

In een sfeervolle, warme omgeving met groot ‘vakantie-gevoel’ gaat u vanavond hartstocht ontdekken.
De sfeervolle aankleding en het muzikale welkom brengen u direct in de juiste stemming. Broeierig, mediterraan en zuidelijk.

Muziek

De avond verloopt zoals een lang gedroomde nacht ver van huis. De vriendelijke gastheer en charmante gastvrouw die tijd voor u nemen en zorgen dat het u aan niks ontbreekt.
Soms hoor je een romantische bolero of ruige rumba van de band: Cuata. Spaanse nummers in de trant van de Gipsy Kings & Buena Vista Social Club worden door de drie heren met verve gebracht.
De band wordt afgewisseld met de warme beats van DJ Mylo. Hij werkt nauw samen met de band. Af en toe musiceert hij zelfs mee! Mylo speelt namelijk niet onverdienstelijke percussie.

Dansen

Bij La Pasion kan een Caribische dansworkshop niet ontbreken. Die vriendelijke gastheer en gastvrouw blijken niet alleen fantastische hosts, maar zijn ook nog fenomenale dansers!
Na een korte demonstratie leren zij u in korte tijd de basisbewegingen van diverse Caribische stijlen… salsa, merengue en Spaanse rumba. Deze workshop is een feest op zich.
Zonder al te veel danservaring kunt u nu met een paar passen “uit de voeten”. De DJ start de muziek en de band danst lekker mee…U waant zich in een Cubaans café in Havanna… iedereen danst!

Zo uitgebreid als jij zelf wilt!

La Pasion is uitermate geschikt om aan te vullen met een wervelende opening van een caribbean rhthm & brass showband. Zij zijn gespecialiseerd om in no time de hele boel op stelten te zetten! Of wat dacht je van een spraakmakende magiër?! Vergeet de mojito bar niet! Of wat dacht je van een zang optreden van Belle Perez of  Rolf Sanchez?

MEER ZUID AMERIKAANS ENTERTAINMENT

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search