ZUID AMERIKAANS ENTERTAINMENT

Mariachi Sol y Luna is een belevenis. Met vrolijke en levendige muziek. Met elegantie en topkwaliteit garandeert Sol y Luna het succes van elk feest of evenement.

De leden van deze Latijns-Amerikaanse groep mogen zich terecht tot de beste artiesten in hun genre rekenen. Onder de bezielende leiding van zangeres/violiste Indra van Hal voert Sol y Luna u mee in de warme, expressieve muziek van Zuid-Amerika.

Het ritme dat de Caribbean Rhythm en Brass band ten gehore brengt is een combinatie van salsa, merengue, soca calypso en samba, geheten: ASAMBEHO.

Puur Cubaans. Op hun CD “Comunicando” slagen zangeres Delia Gonzales en bassist/componist/arrangeur Jesús  Hernández er in om hun composities met een onmiskenbare Cubaanse swing te verrijken met jazzy elementen.

Deze pittige pappa’s zijn gespecialiseerd in Spaanse, Italiaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, Tex-Mex en Country maar spelen ook net zo makkelijk popliedjes, swingjazz, evergreens en Nederlandse hits.

Deze zangeres / harpiste brengt een repertoire van vocale en instrumentale Latijns-Amerikaanse muziek, o.a. Argentijnse zamba en Venezolaanse joropo, en Franse chansons.

Sambagroep Fantasia do Brasil, onder leiding van de Braziliaan Alberto de Souza, brengt het Carnaval van Rio de Janeiro naar Nederland. Samen met exotische Braziliaanse danseressen, in prachtige, originele kostuums uit Rio de Janeiro, voeren de percussionisten u mee in een onvergetelijke Carnavalsrevue.

Gigworld

ZUID AMERIKAANSE BAND BOEKEN

Een Zuid Amerikaanse band op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld kunt u een Zuid Amerikaanse band boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement.

Een Zuid Amerikaanse band boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van bands voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap. GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij een Zuid Amerikaanse band boeken komt immers meer kijken als menigeen denkt. Een goede Zuid Amerikaanse band kan u evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan Zuid Amerikaanse bands. Eigen ‘exclusieve’ bands maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen. Passie, romantiek, prachtige melodieën, opzwepende ritmes. Dat zijn de ingredienten van de muziek uit Midden- en Zuid-Amerika. Cubaanse son, Brazilaanse bossa nova, Mexicaanse Mariachi klanken, salsa uit het Caribische gebied. Wij zijn gespecialiseerd in deze en meer stijlen! Een keur van Zuid Amerikaanse bands. Wat voor band je ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor je!

Je kunt een Zuid Amerikaanse band boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Start typing and press Enter to search