magenta-zusjes-header

De Zusjes Magenta

Frivool, fris en fleurige actrices voor op uw event.

De Zusjes Magenta zijn professionele actrices met als enige doel om uw evenement een mooie, fijne, gezellige, leuke, opvallende, fleurige, frisse magenta draai te geven. De zusjes zijn op velerlei wijzen functioneel inzetbaar. Ze ontvangen de gasten, ze begroeten, ze informeren, ze presenteren en verkeren altijd in opperste staat.

De actrices staan garant voor een gedegen aanpak en vormen een stijlvolle aanvulling voor Uw evenement. De zusjes zijn inzetbaar vanaf 2 tot 6 personen. Ze staan in de startblokken om voor U uit te vliegen, Uw gasten te ontvangen of op theatrale wijze gehoor te geven aan Uw specifieke wensen.

Zusjes Magenta complimenten

Een leuke invulling voor de Zusjes Magenta is het rondbrengen van complimenten.

De Zusjes magenta hebben complimenten-kaarten waar gasten een compliment voor een ander kunnen opschrijven. De kaart wordt vervolgens op een leuke manier bezorgd aan de ontvanger. Voor wie heb jij een complimentje? Ze staan garant voor een theatrale aanpak en vormen dus een stijlvolle aanvulling op het evenement.

De actrices zijn heel flexibel inzetbaar. We denken graag mee over de juiste invulling van deze act voor op uw event.

Liever een oranje, groen of geel kostuum? Geen probleem!

Opening of intermezzo

Na een leuk ontvangst door de actrices zou de Ballerina act als een prachtige opening van een congres of verrassend intermezzo tijdens een diner kunnen dienen. De outfit van de zusjes kan prachtig worden afgestemd op de Ballerina act om zo een geheel te vormen tijdens het event.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Zusjes Magenta
Average rating:  
 0 reviews

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search