ANDRE HAZES

André Hazes jr. is een bekende zanger en de zoon van de overleden zanger André Hazes sr.  André is een druk baasje en heeft hij op jonge leeftijd al veel bereikt.

Carrière

Toen André 13 jaar oud was scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit met het nummer ‘Bedankt mijn vriend’. Al snel bracht hij samen met zijn zus Roxeanne een album uit met solonummers van zijn vader. In 2014 deed André mee met het programma De Beste Zangers. André zong het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ en dit nummer sloeg in als een bom en werd een nummer 1-hit. In één klap werd hij beroemd en begon zijn succesvolle carrière.

Zang

Na zijn doorbraak bij De Beste Zangers heeft hij veel optredens gedaan in het hele land en bracht een aantal albums uit. Het album Leef kwam uit in 2016 en het album Wijzer in 2017. In 2018 bracht hij het album Anders uit. André staat bijna dagelijks op de bühne en wordt gevraagd voor kleinschalige optredens tot de meest grootste evenementen door heel Nederland. Tot in 2019 deed André de concerten van Holland Zingt Hazes samen met zijn zus Roxeanne en vele andere artiesten. In 2017 gaf André zijn allereerste concert in Ahoy, in 2018 stond hij weer in de Ahoy maar ditmaal voor drie dagen. In 2019 staat hij voor de derde keer met zijn concertreeks in de Ahoy.

Volg André Hazes ook op instagram: klik hier voor instagram!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”6541″]

Start typing and press Enter to search