GIGWORLD

EVENTPARTNER

Gigworld

Eventpartner

ondersteunen, zorgen, ontzorgen, organiseren, meedenken!

GigWorld eventpartner ondersteunt bij alle facetten van een evenement. Voor bedrijven, particulieren en locaties. Zakelijk met inhoud of gezellig het dak eraf! Altijd met impact. Creatieve ideeën en professionele begeleiding. Dit om onvergetelijke feesten en evenementen te realiseren. Of het nu een evenement betreft met een zakelijk karakter, een familiedag, gezellig personeelsfeest, netwerk bijeenkomst of een festival op het eigen bedrijf. We denken graag met je mee waardoor het een evenement wordt waar nog lang over wordt gesproken. Met passie zorgen en ontzorgen waardoor een prettige samenwerking ontstaat, is vaak het startpunt voor een geslaagd evenement.

Ervaring;

Met jarenlange ervaring hebben we veel expertise vanzelfsprekend in eigen huis, maar we werken – indien nodig – graag samen met gerenommeerde partners. Door middel van onze jarenlange ervaring weten we de meest geschikte partners pér evenement te selecteren. Decorbouwers om mooie plaatjes te creëren. De -lokale- cateraar die kookt wat je gasten verwachten en graag lusten.  Techniekleveranciers met verstand van audio, video en lichtplaatjes, en nog veel meer evenement specialisten.

Feesten: Gezelligheid voorop! Soms vertelt een gewoon feestje genoeg…
Beleven: Mogen we je verrassen? Impact om de toon te zetten…
Vertellen: Soms is er ook nog iets te vertellen…

Projecten

Feesten

Een feest als creatie of concept waar iedereen nog lang over spreekt. Een gezellig (personeels)feest waar de voetjes van de vloer gaan of een gezellige borrel. Een festival op eigen bedrijf, kerstviering, familiedag, relatiedag. Geen enkel feest is ons onbekend of te gek. Ieder bedrijf heeft zijn eigen reden om het personeel of relaties te trakteren op een feestelijke bijeenkomst. Ook feesten op je eigen bedrijf behoort tot onze expertises.

Beleven

Wij houden van verrassen, ontroeren, verwonderen en een beetje gek doen. Vanzelfsprekend luisteren we goed en vertalen uw wensen naar een operationeel concept. Of het nu een spectaculaire opening betreft of extra aandacht aan de aankleding, culinaire presentatie of verrassend entertainment. We maken er graag én vaak iets bijzonders van.

Vertellen

Van beleving naar betekenis. Wil je tijdens het evenement iets vertellen? We denken mee. Wat wil je vertellen? Hoe ga je het vertellen? Wie gaat het vertellen? Maar denk ook aan de communicatie van je visie, missie en waardes tijdens het feest of relatiedag. Dit hangt nauw samen met het concept en het thema van je evenement. Wij denken vanuit de inhoud, samen met jou.

Start typing and press Enter to search