GIGWORLD

EVENTPARTNER

Gigworld

Eventpartner

GigWorld eventpartner ondersteunt al jaren, met creatieve ideeën en professionele begeleiding, om onvergetelijke momenten en evenementen te realiseren. Of het nu een evenement betreft met een zakelijk karakter, een gezellig personeelsfeest, een netwerk bijeenkomst of een festival op het bedrijf. We denken graag met je mee zodat het een evenement wordt waar nog lang over gesproken wordt.
Beleving noemen we dat.

We werken – indien nodig – graag samen met gerenommeerde partners. Door onze jarenlange expertise weten we de meest geschikte eventpartners te selecteren. Decorbouwers om mooie plaatjes te creëren. Die -lokale- cateraar die precies weet wat uw gasten verwachten of graag lusten.  Techniekleverancier met verstand van audio, video en licht en nog heel veel meer evenement specialisten.
Door onze jarenlange ervaring in de wereld van de feesten en evenementen kunnen wij je perfect ondersteunen en adviseren in de organisatie van uw evenement. Van klein intiem tot groots en spetterend.

Met passie zorgen, ontzorgen en een professionele prettige samenwerking is onze visie voor een geslaagd evenement.

GigWorld denkt graag vanuit het ‘ feesten, beleven en vertellen’ principe.

Feesten

Een feest als creatie of concept waar iedereen nog lang over spreekt. Een gezellig (personeels)feest waar de voetjes van de vloer gaan of een gezellige borrel. Een festival op eigen bedrijf, kerstviering, familiedag, relatiedag. Geen enkel feest is ons onbekend of te gek. Ieder bedrijf heeft zijn eigen reden om het personeel of relaties te trakteren op een feestelijke bijeenkomst. Ook feesten op je eigen bedrijf behoort tot onze expertises.

Beleven

Wij houden van verrassen, ontroeren, verwonderen en een beetje gek doen. Vanzelfsprekend luisteren we goed en vertalen uw wensen naar een operationeel concept. Of het nu een spectaculaire opening betreft of extra aandacht aan de aankleding, culinaire presentatie of verrassend entertainment. We maken er graag én vaak iets bijzonders van.

Vertellen

Van beleving naar betekenis. Wil je tijdens het evenement iets vertellen? We denken mee. Wat wil je vertellen? Hoe ga je het vertellen? Wie gaat het vertellen? Maar denk ook aan de communicatie van je visie, missie en waardes tijdens het feest of relatiedag. Dit hangt nauw samen met het concept en het thema van je evenement. Wij denken vanuit de inhoud, samen met jou.

Projecten

Start typing and press Enter to search