Twee identieke bedrijfsfeesten

 In Bedrijfs evenement, Eventpartner, Openings act

In opdracht van evenementenbureau EventZ mocht GigWorld in mei 2019 de totale entertainment productie verzorgen van twee identieke bedrijfsfeesten in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Een totale metamorfose vond in de hal plaats. Een complete Dance Hall werd ingericht en een real mancave & woman area. Vanzelfsprekend waren beiden seksen in de ruimtes van harte welkom. De ontvangst werd verzorgd door trio Roept U Maar en trio Twips!

De feestavond startte met een female DJ direct up-tempo om de sfeer neer te zetten! De spectaculaire openingshandeling werd verzorgd door The Ruggeds, de inmiddels wereldberoemde breakdance crew. Een achttal extra dansers en danseressen zorgden er daarna direct voor dat de vloer snel gevuld werd.

In dancehall traden afwisselend de band Black Tie Monkey Squad op, afgewisseld met de DJ. Extra entertainment in de mancave: Speed! Racing simulatoren, Beat the Pro, table soccer. In de chocolaterie; Masters of Beauty en het Hollands Café werd gerund door de King of Bingo. Verder een spetterende finale door Ruth Jacott om het feest swingend en zingend af te maken. Al met al weer twee supergave producties!

Kijk hier voor een samenvatting! FILMPJE

zangeres

BTMS EventZ

Table soccer

danseres vlinder

BlitZ EventZ

Breakdancers

The Ruggeds EventZ

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

radio show huub hangop en bennie solo