Twee identieke bedrijfsfeesten

 In Bedrijfs evenement, Eventpartner, Nieuws, Openings act

In opdracht van evenementenbureau EventZ mocht GigWorld in mei 2019 de totale entertainment productie verzorgen van twee identieke bedrijfsfeesten in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Hier vond totale metamorfose plaats in de koffiebranderij en tabaksfabriek. Een complete Dance Hall werd stoer ingericht en een levensechte mancave en woman area.
Vanzelfsprekend waren beiden seksen in alle ruimtes van harte welkom. De ontvangst van de gasten werd verzorgd door trio Roept U Maar en trio Twips!
Twee trio’s die al jaren voor GigWorld op pad gaan en een fantastische muzikale invulling verzorgen.

De feestavond startte met een female DJ die direct up-tempo muziek draaide om de sfeer neer zetten! Daarna volgde een spectaculaire openingshandeling door The Ruggeds, de inmiddels wereldberoemde breakdance crew. Daarna zorgden de DJ en een achttal extra dansers en danseressen er direct voor dat de dansvloer snel gevuld werd.

In deze dancehall traden afwisselend de band Black Tie Monkey Squad op, afgewisseld met de DJ. Extra entertainment in de mancave: Speed! Race simulatoren, Beat the Pro, table soccer. In de chocolaterie; Masters of Beauty en het Hollands Café werd gerund door de King of Bingo. Verder een spetterende finale door Ruth Jacott om het feest swingend en zingend af te maken. Al met al twee supergave producties!

Kijk hier voor een korte samenvatting! FILMPJE

zangeres

Black Tie Monkey Squad

Table soccer

Beat the Pro

danseres vlinder

BlitZ EventZ

Breakdancers

The Ruggeds EventZ

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

radio show huub hangop en bennie solofestivalterrein