DRBG United

 In Bedrijfs evenement, Eventpartner, Nieuws, Relatie dag

DRGB United

Het gaat goed met DRBG en dat wilden ze vieren met een mooi feest. Aangezien de verschillende vestigingen elkaar niet goed kenden hebben we in het voortraject met een heuse tipi-tour op eigen terrein het feest op ludieke wijze aangekondigd. Dit in combinatie met het jaarlijkse briefing van de directie. 18 november 2017 was de grote dag en hebben ze een uitbundig feest gevierd.

Met z’n allen in de tipi

Allemaal stoere mannen van DRBG en een handjevol dames zittend op een emmer in een tipi die gebouwd werd door het cabaretgezelschap ‘PiepSchuim’. De tipi werd volgestouwd en werd muzikaal ontvangen, waarna de directeur het jaarlijkse woordje deed en tegelijkertijd het DRBG United feest aankondigde. Ook nam Piepschuim hier de gelegenheid om informatie te verzamelen voor het schrijven van een ‘Company Lied’ met voor iedere vestiging een couplet op maat geschreven.

personeelsfeest

RadioShow

18 november 2017 was het zover. Met bussen uit alle windstreken kwamen de gasten richting Nijkerk; het Hart van Holland. In de bussen een warm makende ‘live’ radio show van ‘DRBG United FM’ met verzoekjes en kleine interviews.

DRBG RadioShow

Ontvangst

Eenmaal aangekomen stond de tipi weer in vol ornaat opgebouwd met Piepschuim erbij als muzikale ontvangst. Vervolgens staat het voltallig managementteam de gasten op te wachten en de hand te schudden. Dan over de rode loper met veel hilariteit gebracht door de Bottelair Brothers naar de grote zaal. Maar eerst nog op gekleurde ballen het 06 nummer noteren van alle gasten voor de speciale tombola om een prachtige breedbeeld TV te kunnen winnen.

DRBG Ontvangst

Opening

Toen alle gasten binnen waren nam de directeur kort het woord om iedereen te verwelkomen. Vervolgens werd het DRGB United lied ten gehore gebracht, en iedereen kon luidkeels meezingen met de tekst op het grote projectiescherm. Toen barstte het feest letterlijk los door gigantisch veel confetti en ballonnen het publiek in te schieten.

Waarnaar de King of Bingo het podium op kwam om met zijn lieftallige assistentes en met gebruik van twee betonmolens de bingo te starten. Een bal uit de molen….06 nummer draaien… doodse stilte en ja! We hebben een winnaar! Dolgelukkig met zijn prijs start hierna direct volkszanger nummer 1 met een wervelend optreden: Frans Bauer.

DRBG opening

Feest

Ná dit optreden is het tijd om de diverse prachtig aangeklede ruimtes te betreden om heerlijk te gaan eten, entertainment in diverse ruimtes en dansen, zingen, op de foto, bingo, luisteren, kortom feest te vieren.

DRBG Corona's

Hollands Café

Cuata

DRBG Finale

De klapper op de vuurpijl was rond de klok van 10:00 uur weer plenair in de grote zaal. Daar was intussen alles weer omgebouwd voor een spetterende afsluiting met niemand minder dan Van Velzen. Een miniconcert van een uur was de finale van een feest waar men het nog lang over gaat hebben. Eén doel bereikt: DRBG United!

van Velzen

Recommended Posts
Comments
 • Ilse van Holstein
  Beantwoorden

  In het voortraject heb ik alle vestigingen bezocht voor de aankondiging van dit feest.
  7 verschillende locaties met verschillende producten en een enorme diversiteit aan mensen.
  Mooi om te zien, dat dit allemaal samenkwam op het feest zelf.
  Bedankt dat ik deel heb mogen uit maken van de productie van dit bijzondere event!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

De Smederij muntslaanopening percussieshow vuur