Effenaar personeelsdag

 In Bedrijfs evenement, Communicatie, Openings act

Effenaar Personeelsdag

Na 2 jaar mocht ook in de Effenaar in Eindhoven weer een leuke personeelsdag georganiseerd worden. GigWorld heeft hiervoor een mooi programma samengesteld. Stukje competitie, uitdaging, verbinding en veel fun! Iedereen werd willekeurig  in een groep geplaatst.  Na een kort welkom kwamen twee rugbyers met veel spektakel op het podium.  Die begonnen met een heuse HAKA en iedereen ‘mocht’ meedoen. Darnaa was het gaming wat de klok sloeg. Een prachtige setting met Pinball machines in de kleine zaal van de Effenaar, Dartbanen in de foyer en de Grote Zaal was omgetoverd in een Lasergame parcours. Natuurlijk met veel lichteffecten én heavy muziek.

In de pauze ging iedereen naar het Effenaar restaurant waar de King of Bingo iedereen welkom heette. Een supergezellige, knotsgekke bingo volgde. Waar de meest waanzinnige prijzen werden gewonnen. Toen weer een ronde gamen tegen andere tegenstanders. Inmiddels was in de kleine zaal ook DJ Ron en DJ Serge aanwezig met het leuke concept: Ron ‘t Singeltjes Kanon. Zodat iedereen zijn eigen muziek kon uitzoeken in de singletjes bakken.

Nadat de winnende groep bekend was gemaakt gingen we met z’n allen genieten van een heerlijke paella die inmiddels buiten was klaargemaakt, en werd het nog laat…. met gezellige muziek en een biertje. Of twee……

Ron Singletjeskanon

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Festival bedrijfsfeest DJ Tim 2Splash! 75_wildschieters_ik_gigworld_20230629