TELEFOON

+31 (0)40 – 255 6 222

ADRES

GigWorld BV
Refelingse Erven 173
5672 TD NUENEN

EMAIL

info@gigworld.nl

Entertainment of evenement;

GigWorld entertainment & eventpartner is dé partner als je op zoek bent naar goed entertainment.
Of voor ideeën en hulp bij de organisatie van je evenement.
GigWorld is een professionele partner om je entertainment of evenement tot in de puntjes voor je te regelen!

We proberen ons ten alle tijden te onderscheiden door nét iets anders te bedenken of buiten de gebaande paden te treden.
Bel ons of nodig ons gerust eens uit om te kijken wat we voor jouw entertainmentinvulling of evenement kunnen betekenen.

Want lukt het je niet om door het vele aanbod aan entertainment een juiste keuze te maken? Of ben je nog op zoek naar een feestlocatie ? Wil je een verrassende act tussen de gangen van je diner? Zoek je nog een interessante spreker of presentator? Wil je een spetterend feest, een verrassende beleving, wil je nog iets vertellen of communiceren? Wij kunnen je adviseren. Wij bekijken en bespreken de mogelijkheden met je.

Ervaring;

GigWorld entertainmentbureau & eventpartner heeft al méér dan 23 jaar ervaring en we weten voor elk evenement en voor iedere klant een perfecte keuze te maken. De locatie, catering, aankleding, decoratie en entertainment items moeten immers aansluiten bij jouw feest, jouw beleving, jouw gasten en jouw eventuele communicatie boodschap. Je kunt ons ook gerust benaderen voor alleen entertainment of andere losse evenement benodigdheden. Eventpartner zijn we graag! We denken altijd mee!

Dus laat je adviseren door GigWorld entertainmentbureau & eventpartner. Met passie en verstand van zaken zorgt het team van GigWorld dat je als klant ontzorgd wordt.
Van de aanvraag, de uitvoer tot het na-traject. Een evenement organiseren of entertainment boeken is iets wat je niet dagelijks doet. Wij wel. Een goede partner denkt met je mee.
We maken je evenement onvergetelijk.

Productie;

GigWorld entertainmentbureau & eventpartner heeft ook een uitgebreide en breed netwerk van evenement deskundigen op elk gebied van
techniek, regie, decoratie, presentatie, communicatie en entertainment.

Ook een geheel eigen artiestenaanbod. Van een leuke ontvangst, een swingende coverband, verrassende acts, spetterende finale tot een interessante gastspreker. Eigen ‘exclusieve’ items maar ook een groot bestand van artiesten waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen: acteurs, straattheater, tape artiesten, openingsshow….. En onze kwaliteitseisen met betrekking tot het aangeboden entertainment gaat verder dan de uitvoering alleen.

GigWorld entertainmentbureau & eventpartner biedt een totaal oplossing:
van uitnodiging, creatieve ideeën, licht, geluid, regie, begeleiding, decor… alles om je evenement tot een groot succes te maken.

Vraag nu geheel vrijblijvend een advies aan voor je evenement of entertainmentinvulling!

Start typing and press Enter to search