Familiedag in festivalsfeer

 In Bedrijfs evenement, Eventpartner, Nieuws

familiedag

Op ongeveer de warmste dag ooit ( we tikten dík de 35gr aan) mocht GigWorld als eventpartner van de Arjan van Dijk Groep het complete entertainment en attracties verzorgen op een groots evenement op een festivalterrein. Een familiedag van een prachtig bedrijf met een kleine 3000 gasten op de lijst. Het Eiland van Maurik19 (EVM19) was ‘the place to be’ en is een prachtige locatie gelegen in midden van Nederland aan de rand van Utrecht en Gelderland. EVM19 biedt uitmuntende en unieke mogelijkheden voor evenementen, festivals, stoere bedrijfsuitjes én familiedagen.

We creëerden 4 verschillende area’s. Eén groot plein met de mainstage, één met allerlei activiteiten die met KENNIS te maken hadden, op een ander plein was LEF nodig en nog een leuk ingericht eilandje GEVOEL. Dit waren ook niet per toeval de kernwaarden van het bedrijf! Het geheel ingerichte EVM19 had een enorme impact.

De opening van de familiedag werd spectaculair ingeluid door de directeur die met een echte Dakar Truck aan kwam racen. Op dit podium speelde later de huisband, een DJ en de Corona’s.

De gasten konden in Dakar trucks, op quads, in diverse attracties, meedoen aan een kennis quiz, fotoreportages, technische parcours afleggen, bioscoopwagen bezoeken, in de zweefmolen, op klimwand, laser kleiduiven schieten, pijl en boog, bungeejumping, make overs, bingo, tatooshop, etc etc.

Ondanks het enorm hete weer was de sfeer fantastisch en heeft iedereen zich de hele dag goed vermaakt.

podium op festival

De Corona’s op familiedag op festival

zweefmolen

Zweefmolen op familiedag op festival

festivalterrein

Eiland op familiedag op festival

quad

Buggy rijden op familiedag op festival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

The Ruggeds breakdance crew boeken