Familiedag in festivalsfeer

 In Eventpartner

familiedag

op ongeveer de warmste dag ooit ( we tikten toch de 35gr aan) mochten we als eventpartner van de Arjan van Dijk Groep het complete entertainment en attracties verzorgen op een groots evenement op een festivalterrein. Een familiedag met een kleine 3000 gasten. Het Eiland van Maurik19 was the place to be en is een prachtige locatie gelegen in midden van Nederland aan de rand van Utrecht en Gelderland. EVM19 biedt uitmuntende en unieke mogelijkheden voor evenementen, festivals, stoere bedrijfsuitjes én familiedagen.

We creëerden 4 areas. 1 plein met de mainstage, 1 met activiteiten die met KENNIS te maken hadden, de andere was LEF voor nodig en nog een eilandje GEVOEL. Ook de kernwaarden van het bedrijf!

De opening werd spectaculair ingeluid door de directeur die met een Dakar Truck aan kwam racen. Hier speelden later de huisband, DJ en Corona’s alle verzoekjes.

De gasten konden in Dakar trucks, op quads, in diverse attracties, meedoen aan een kennis quiz, fotoreportages, technische parcours afleggen, bioscoopwagen bezoeken, in de zweefmolen, op klimwand, laser kleiduiven schieten, pijl en boog, bungeejumpen, make overs, bingo, tatooshop, etc etc.

Ondanks het enorm hete weer was de sfeer fantastisch en heeft iedereen zich de hele dag goed vermaakt.

podium

familiedag op festival

zweefmolen

familiedag op festival

festivalterrein

familiedag op festival

quad

familiedag op festival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

The Ruggeds breakdance crew boeken