25 uur radio show

 In Bedrijfs evenement, Eventpartner, Jubileum, Leukefeesten, Nieuws, Speciale act

Radio Show 25 uur op 45 jaar jubileum

Exact 45 jaar geleden op 28 november startte EMO op de Maasvlakte hun activiteiten in overslag van grote zeeschepen. Dit heugelijk feit wilde ze in de kantine op eigen bedrijf vieren. Gezien EMO een 24 uur per dag continu bedrijf is, was de vraag: ” hoe gaan we dat aanpakken?” GigWorld entertainment & eventpartner werd gevraagd mee te denken en we kwamen samen snel tot een mooi concept. Een complete radio studio in een retro 70’s stijl huiskamer werd in de kantine opgebouwd.

Met een geweldige DJ crew: zanger en presentator Bennie Solo en zanger en gastheer Huub Hangop werd 25 uur radio gemaakt en afgeteld naar een climax! Iedereen kon op z’n tijd naar de kantine komen waar een echt feestje ontstond. Muziek bingo, optredens, interviews, plaatjes aanvragen, etc. Er werd een heleboel lol getrapt, maar wat wil je met deze twee feest DJ’s. De werknemers konden ook zelf een goed doel aandragen en zo werd op 28 november om 13.00 uur exact d.m.v. een trekking een doel gekozen en een mooie cheque uitgedeeld! Een hele radio marathon maar met een fantastische crew.

Uiteindelijk na 25 uur radio! Een prachtig concept om het bedrijf onder de aandacht te brengen, de werknemers met elkaar te verbinden en een combinatie van informatie, plezier en communicatie te creëren.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Boogie Wonderland Show met danseressen op dansblokkenThe Ruggeds breakdance crew boeken