Was weer het weekje wel bij GigWorld

 In Animatie, Eventpartner, Nieuws

Weekje wel!

Vorige week terug van een (ont)spannend weekje vakantie. Fijn dat Marco weer terug is zodat het hoofd effe leeg kon en de batterij vol.

Nu weer volle bak gas erop met een paar mooie opdrachten en evenementen in het vooruitzicht. Van jubileum naar festivalsetting en vandaag ook in de Efteling geweest voor een locatiebezoek. Hartelijk ontvangen door sales en samen met de klant de mogelijkheden van deze prachtige locatie bekeken. Als eventpartner mogen we de klant helpen met het organiseren van het personeelsevent.

In deze warme weken wordt ook IJsco Ali overal met open armen ontvangen. Jong en oud geniet van het heerlijke Turkse ijs. Optredens waar jong en oud de vingers bij aflikken.

Naar zijn avonturen in Vegas gaat de King of Bingo weer internationaal. Met een rijkgevulde bingo-paleis reist de one and only naar Italië. Als dat maar goed gaat met Italië.

Ons nieuwe concept FloorFiller Fanatics is ook klaar voor de start. De FloorFiller Fanatics is een Band/DJ concept. Als je niet weet of je een band of DJ wil boeken voor je evenement, dan is de Floor FillerFanatics de oplossing! Een avondvullende show waarbij niemand stil kan blijven staan. Voor meer info check: https://www.gigworld.nl/floorfiller-fanatics/

Winkelcentrum Rosada in Roosendaal heeft ook een aantal van onze superartiesten ontdekt. Bedankt Twips!, Cuata en Walking DJ Joost voor de goede zorgen!

In the spotlight!

De Crazy Cup Cake Show staat deze week in de spotlight! Een knettergekke show voor festivals en events. Hoe crazy ben jij? Gasten gaan zelf aan de slag met het maken van Cup Cakes. Onder leiding van twee goedlachse hosts gaan de deelnemers aan de slag om de leukste of gekste cup cake te creëren. Uiteindelijk bepaald de ‘deskundige jury’ wie de Crazy Cup Cake wint! Meer info check je hier: https://www.gigworld.nl/doe-entertainment-crazy-cup-cake-show/

Wat een weekje! Laat de zomer maar komen 👍🏻

weekje

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Organiseer een familiedageventpartner decoratie