WK Baanwielrennen opening

 In Dans, Eventpartner, Nieuws, Openings act, Speciale act, Speciale acts, Zangers en zangeressen, Zuid Amerikaans
GigWorld entertainment & evenpartner mocht meewerken aan de openingshandeling van het WK Baanwielrennen in Apeldoorn. Een spectaculaire opening!

“Een ritmische aardbeving door het stadion” zoals een van de bezoekers omschreef. Het spits werd afgebeten door Caribbean Rhythm & Brass band. Deze band is gespecialiseerd om in no time de boel op stelten te zetten. Perfect voor deze openingshandeling. Vervolgens wat het de beurt aan ‘The Voice of Holland’ zangeres Maan en een swingend optreden van Belle Perez met de dansers van Dude! Bij de finale kwamen alle artiesten tezamen.

De wereldkampioenschappen baanwielrennen 2018 worden van woensdag 28 februari tot en met zondag 4 maart 2018  gehouden in Omnisport in de Nederlandse stad Apeldoorn. Er staan twintig onderdelen op het programma, tien voor mannen en tien voor vrouwen.

De internationale wielerbond UCI heeft bekend gemaakt welke renners er van 28 februari tot en met 4 maart meedoen aan het door Tissot gesponsorde WK Baanwielrennen in Apeldoorn. De deelnemerslijst herbergt veel namen, die op de Olympische Spelen van Rio en/of op het vorige wereldkampioenschap op de baan in Hong Kong succesvol waren.

Ben je ook bezig met de organisatie van een openingshandeling? We denken graag vrijblijvend mee. Een openingshandeling plannen is veel werk. Je moet met veel factoren rekening houden. Het moet een spetterende handeling worden en er mag niks mis gaan.

Er is geen twijfel over mogelijk dat een passende openingshandeling je evenement kan maken. Een goed programma boeken is daarom ontzettend belangrijk. Laat je adviseren door een entertainmentpartner. Zij weten altijd het juiste entertainment te selecteren voor jouw evenement. Zij onderzoeken ook of het programma wat jij wilt boeken past. Zowel conceptueel als praktisch/logistiek.

Een openingshandeling boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie in het aanbod. De openingshandeling moet immers aansluiten bij: het vervolg van het feest, de beleving en de communicatie boodschap. GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij entertainment boeken komt immers meer kijken als menigeen denkt.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Openingsshow congres laser