FAMILIEDAG OP HET BEDRIJF ORGANISEREN

FAMILIEDAG

Ben je bezig met de organisatie van een familiedag?
Moet het een evenement zijn waar iedereen nog lang over napraat?

Vaak zijn familiedagen niet onderscheidend. Een familiedag zit vaak vol clichés. Je bent vast ook weleens half in slaap gesukkeld tijdens een te lange toespraak of een rondleiding lang oninteressante afdelingen. Deze evenementen blijven niet hangen.
Hoe voorkom je dat jij ook zo’n oninteressant evenement organiseert voor je familie?

Elk evenement is uniek. Zo ook jouw familiedag. Wij zijn gespecialiseerd in verrassende programma’s. Net even anders. Op eigen locatie of extern? Actief en passief?
Er zijn tal van mogelijkheden. Neem contact op en laat je inspireren!

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

OP HET BEDRIJF ORGANISEREN

Een familiedag op het bedrijf organiseren is niet alleen leuk maar ook fiscaal aantrekkelijk!
Een feest op eigen bedrijfsterrein of in je eigen bedrijfspand is vrijgesteld voor de WKR. Ook voor werknemers van andere vestigingen, locaties of kantoren (let wel op met medewerkers van meerdere locaties in een verbond van vennootschap!) Het moet hierbij gaan om een ruimte of plek van het bedrijf waarvoor je als werkgever een doorlopende Arbo-verantwoordelijkheid hebt.

Familie festival

Een festivalsetting is uitstekend geschikt voor een familiedag op eigen bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. De ontspannen setting zorgt ervoor dat de betrokkenheid des te groter is. Gezellig met familie en collega’s genieten van een heerlijke cocktail, funky muziek en culinaire traktaties uit een van de rollende keukens.

Twijfel je nog over een familiedag op het bedrijf?

Twijfel je nog of een familiedag op het bedrijf iets voor jou is? Vaak komt twijfel door een negatieve ervaring uit het verleden. Laat GigWorld Entertainment & Eventpartner je adviseren over de mogelijkheden. Onze medewerkers zijn organisatorische vakidioten en staan te trappelen om voor je aan de slag te gaan.

We luisteren eerst goed naar de wensen en bieden je daarna vrijblijvend een passende offerte. Een compleet evenement, een passende entertainment invulling. Wij zijn je eventpartner!

Start typing and press Enter to search