FESTIVAL OP HET BEDRIJF ORGANISEREN

FESTIVAL OP HET BEDRIJF ORGANISEREN

Ben je bezig met de organisatie van een bedrijfsfeest, jubileum, familiedag of ander (besloten) feest op het eigen bedrijf? Moet het een evenement zijn waar iedereen nog lang over napraat? Zo’n evenement met een WOW effect? Denk dan eens aan een festival op het bedrijf!

Vaak zijn evenementen niet onderscheidend. Feesten en evenementen zitten vaak vol clichés zoals: te lange toespraken met gecompliceerde gespreksstof. Je bent vast ook weleens half in slaap gesukkeld tijdens een meeting, borrel of bij een oninteressante gastspreker. Deze evenementen blijven niet hangen. Hoe voorkom je dat jij ook zo’n oninteressant evenement organiseert voor je doelgroep?

Organiseer een festival op het bedrijf!

Festivals zijn cool en worden door honderdduizenden mensen jaarlijks bezocht. Van jong tot oud. Van trendy foodtruck festivals tot lowbudget events met een toffe band, bier uit een plastic bekertje en  jongelui op slippers of de ietwat hippe oudere op Teva’s. Welk festival je ook bezoekt, elke keer weer dompel je  jezelf onder in een prettige en unieke beleving.

Elk festival is uniek. Zo ook jouw festival op het bedrijf.
Een festivalsetting is uitstekend geschikt voor evenementen met een zakelijk karakter. Of het nu om een productpresentatie gaat, een netwerkborrel, een congres of evenement met een inhoudelijke doelstelling. De mogelijkheden zijn eindeloos. De ontspannen setting zorgt ervoor dat de betrokkenheid des te groter is.

Uiteraard is het festival op het bedrijf ook de ideale manier om met je personeel te proosten op het behaalde succes en vooruit te blikken op de toekomst. Gezellig met collega’s genieten van een heerlijke cocktail, funky muziek en culinaire traktaties uit een van de rollende keukens.

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

040 – 255 6 222 | INFO@GIGWORLD.NL

Organiseer een festival op het bedrijf biedt een oplossing voor de WKR!

Wat is de essentie van de WKR eigenlijk? Werkgevers mogen maximaal 1,2% van de totale loonsom gebruiken om onbelast verstrekking te doen aan werknemers. Daarbuiten geldt een eindheffing van 80%! (Voorheen waren personeelsfeesten vrijgesteld tot een maximum van € 454,- per werknemer per kalenderjaar.)

Hoezo biedt een festival op het bedrijf dan een oplossing?
Een feest op eigen bedrijfsterrein of in je eigen bedrijfspand is vrijgesteld, ook voor werknemers van andere vestigingen, locaties of kantoren (let wel op met medewerkers van meerdere locaties in een verbond van vennootschap!) Het moet hierbij gaan om een ruimte of plek van het bedrijf waarvoor je als werkgever een doorlopende Arbo-verantwoordelijkheid hebt.

Enkel het verstrekken van de maaltijd (op de werkplek tijdens het feest) wordt belast, ongeacht of het om een ontbijt, lunch, diner of (borrel)hapje gaat. Het normbedrag min de eventuele eigen bijdrage van de werknemer is loon van de werknemer of kun je onderbrengen in de vrije ruimte.

Twijfel je nog over een festival op het bedrijf?

Twijfel je nog of een festival op het bedrijf iets voor jou is? Vaak komt twijfel door een negatieve ervaring uit het verleden. Laat GigWorld Entertainment & Eventpartner je adviseren over de mogelijkheden. Onze medewerkers zijn organisatorische vakidioten en staan te trappelen om voor je aan de slag te gaan.

We luisteren eerst goed naar de wensen en bieden je daarna vrijblijvend een passende offerte. Een compleet evenement, een passende entertainment invulling. Wij zijn je eventpartner!

LAAT JE INSPIREREN

Start typing and press Enter to search