JAN SMULDERS MAGICIAN

Zoals bij veel goochelaars kwam het eerste contact met magie bij Jan Smulders door de eerste goocheldoos.
Jan gaf in de garage van zijn ouders goochelshows voor de kinderen uit de buurt waardoor hij gewend raakte aan publiek.
Door zijn internationale werk merkte hij al snel dat magie verbindt en gebruikte hij dit ook bij zakelijke bijeenkomsten.
Sinds 2018 is hij echt professioneel gaan goochelen en is hij breed inzetbaar voor jong en oud.

Herken de kracht

Jan Smulders is de allround goochelaar voor zakelijk evenement of beurs, jarige of jubilaris, kindershow en familiefeest of tijdens uw huwelijksfeest!
Voor internationale gasten schakelt Jan moeiteloos over naar het Engels. Jan Smulders luistert naar je wensen en zal een geweldige indruk achterlaten, telkens weer.

Interactie & Betrokkenheid

Jan Smulders optredens zijn meer dan alleen een show, dankzij zijn interactie en betrokkenheid.
Hij laat toeschouwers kaarten kiezen, objecten vasthouden, handelingen uitvoeren en zelfs deel uitmaken van de climax van zijn trucs.
Door hieraan deel te nemen, voelen mensen zich persoonlijk verbonden met zijn optredens.
Dit zorgt voor veel opwinding, verwondering en plezier bij het publiek. Daarnaast zorgt Jan ervoor dat de interactie exclusief en respectvol is.

Verbazing & Verwondering

De verbazing en verwondering die Jan opwekt, zijn cruciale elementen van zijn optredens. Hij slaagt erin om de realiteit te overstijgen en mensen te laten geloven in het onmogelijke.
Zijn vaardigheden worden geleverd met enthousiasme en boeiende presentatie, waardoor een wereld ontstaat die het publiek onderdompelt in pure magie.
Dit gevoel van verwondering blijft lang na het optreden hangen en zorgt ervoor dat mensen Jan vaker boeken om opnieuw te worden betoverd.

Charme & Charisma

Jan Smulders heeft een natuurlijke charme en charisma. Zijn passie voor magie zijn duidelijk voelbaar, wat een positieve invloed heeft op het publiek.
Hij straalt vertrouwen uit en weet zijn publiek te betoveren met zijn vriendelijke uitstraling.
Zijn vermogen om het publiek op haar gemak te stellen en een connectie te maken, helpt hem om een band op te bouwen met zijn toeschouwers.
Dit stelt hem in staat zijn show naar hoog niveau te tillen.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search