MAD MEN

Mad-Men speelt zich af in een jazzy, lounge-achtige setting in de sfeer van feelgood & crooner muziek van toen én nu. De aankleding en het muzikale welkom brengt u direct terug naar de 40’s en 50’s. Passende hapjes en muziek die u het gevoel geven in een hippe jazz club beland te zijn.

De vriendelijke gast-heren & dames nemen de tijd voor u. Het ontbreekt u vanavond aan niets. Vanaf het podium draait onze sharp dressed Mad-Men DJ al heerlijke feelgood jazz & lounge muziek. Allemaal op een perfect geluidsvolume zodat iedereen nog met elkaar kan converseren. De glimmende saxofoon op het podium doet al vermoede dat de DJ niet alleen is vanavond. Op de beats van de DJ speelt de saxofonist mee. Een fantastische toevoeging wat de Mad Men sfeer extra accentueert.

Vervolgens worden de gasten getrakteerd op een optreden van Johnny Rosenberg. Dé Michael Bublé tribute act van ons land. Samen met de saxofonist en de DJ staat dit trio garant voor een stijlvolle & sfeervolle avond.

Mag het swingen? Dan bouwt Mad-Men op naar een feestje met dampende beats en herkenbare dance classics.

Mad-Men is uitermate geschikt om aan te vullen met een spraakmakende magiëreigentijdse gastvrouwen, stijlvol casino, cocktailbar en een spetterende finale act.

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search