THR3AT

TR3AT

Het super muzikale trio Tr3at speelt muziek uit de 60’s, 70’s, Americana, pop en nog veel meer mooie liedjes.

Drie muzikanten die klinken als een volledige band en alle instrumenten live gespeeld. Janneke van Heeswijk speelt de drums, fluit en zingt leadvocals. Gitaren & leadvocals: Harry Hendriks en Judith Renkema op basgitaar en vocals. Tr3at speelt een gevarieerd aanbod van mooie covers op geheel (eigen) wijze, waarbij de leadvocals afwisselend door Janneke van Heeswijk en Harry Hendriks worden gedaan. Goed getimede en volle backingvocals en een lekker vette groove cementeert een mooie bodem onder al dit fraais.

Heerlijke feelgood muziek met passie en enthousiasme gespeeld door tóp muzikanten.

Bevindingen van luisteraars:

” Deze 3 top muzikanten zijn voor elkaar geschapen! Je wordt heel aangenaam verrast door Tr3at. Een heilige drie-eenheid die met passie, plezier, artistiek vermogen, authenticiteit en vooral intimiteit een heerlijke dosis muziek binnenbrengt.”

Even voorstellen:

Janneke van Heeswijk
is sinds 2003 als professioneel, veelzijdig muzikant actief. Een creatieve duizendpoot, want naast haar hoofdinstrument drums zingt ze, speelt blokfluit, percussie, toetsen, akoestisch gitaar en basgitaar en is ze songwriter.

Janneke toerde als zangeres en drumster enkele jaren met onder meer Frank Groothof en Veldhuis & Kemper. Zij maakte drie jaar deel uit van ‘De Efteling Parkband’ en speelt momenteel in diverse coverbands zoals Beatles By Girls, Kissin’ The Girl en TR3AT. Zij bracht haar eigen albums uit onder de namen Grietje en JennyK. Ook deed zij studiowerk voor onder meer Harry Sacksioni en Rob Bolland (bij beiden op blokfluit te horen), voor Mal Evans Memorial Band (bekend van de Beatles in het Nederlands bij DWDD).

Harry Hendriks
zanger/gitarist/muziekcoach/docent /trainer
Studeerde Gitaar en Schoolmuziek aan Conservatorium Tilburg. Werkzaam als begeleider van singer-songwriters/bands waaronder ruim 15 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers. Breed inzetbaar als sessiemuzikant bij studiowerk. Naast diverse (tribute) projecten met topmuzikanten wordt momenteel gewerkt aan eigen repertoire.

Judith Renkema
studeerde basgitaar aan de Rockacademie en behaalde haar Master of Music aan de Fontys Hogescholen voor de kunsten in Tilburg, met hoofdrichting contrabas. Behalve dat ze in beide instrumenten les geeft aan volwassenen en kinderen, is ze zeer actief als uitvoerend muzikant. Naast haar eigen bands en projecten, speelt Judith als sessiemuzikant regelmatig mee bij verschillende bands. Ook is ze op diverse cd’s te horen. Zo heeft ze samengespeeld met onder andere Van Dik Hout, Stevie Ann, Judy Blank en JW Roy.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search