ACTEURS EN ACTRICES

Deze grappige butlers zijn twee rasartiesten die steeds weer tussen de gasten opduiken met variété acts van internationaal niveau. Hoewel de lach van het publiek voor The Bottelair Brothers op de eerste plaats komt, vergeten zij toch hun taak als butlers niet.

Deze eenvoudige toiletjuf blijkt keer op keer de onverwachte topact van de avond! Ze houdt de toiletten schoon en vermaakt de gasten. Gerry is een goudeerlijke Rotterdamse toiletjuffrouw die is voorbereid op alle ongemakken.

Een fotograaf en verslaggever gaan tijdens het feest opzoek naar de nieuwtjes, leuke weetjes en sappige roddels om hier een prachtig (glossy) magazine van te maken. Het magazine is een leuke samenvatting van het feest en een fantastisch aandenken wat lang wordt bewaard.

Kunnen uw schoenen wel wat extra glans gebruiken? James Johnson is de 3e generatie real American shoeshiners. James Johnson neemt u mee naar de wereld waar passie, vreugde, hoffelijkheid, charme en een gulle lach nog heel gewoon zijn.

Roxy is een prachtige, voluptueuze, burlesk geklede gastvrouw. ‘Timide’ komt niet voor in het woordenboek van Roxy. Ze kan de gasten naar de dansvloer begeleiden of je kunt je met haar laten vastleggen op de gevoelige plaat.

Boyaci Hüseyin is een komische Turkse schoenpoetser die het vak heeft geleerd in Istanbul . Er is echter een groot probleem: Hij spreekt alléén Turks. Hij zal alle zeilen bij moeten zetten om contact te maken en zijn doel te bereiken.

De Magenta Sisters zijn professionele actrices met als enige doel om uw evenement een frisse magenta draai te geven. De zusjes zijn op velerlei wijzen functioneel inzetbaar. Ze ontvangen de gasten, begroeten, informeren, coördineren,  presenteren en verkeren altijd in opperste staat.

Deze dames ontvangen je gasten op een heel speciale manier. Deze mobiele ‘schemerlampen’ zijn betoverend mooi gestyled en ze geven ook nog licht! Ook tijdens een mooi diner kunnen ze rond wandelen en begroeten je gasten op bijzondere wijze.

Acteurs boeken

Acteur of actrice

Een goede acteur of actrice op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld kunt u acteurs en animatie acts boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement. Leuk bij de ontvangst van uw gasten of juist tussen de gasten.

Acteurs en actrices boeken doen we al jaren en we zoeken de juiste actuer bij het juiste feest. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen en kiezen voor een juiste selectie van acteurs voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap.

GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij goede acteurs boeken komt immers meer kijken als menigeen denkt. Een goede acteur kan u evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau GigWorld heeft een uitgebreid en breed aanbod aan acteurs. Eigen ‘exclusieve’ acteurs maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen en waar we al jaren mee samenwerken.

Een verraste blik, een twijfelachtig enigszins bedenkelijk fronsen, een geschrokken gilletje, een geamuseerde glimlach of een ongegeneerde schaterlach…
De reacties op onze acteurs zijn uiteenlopend, zo ook de mogelijkheden: van een klassieke lakei of herintredende gastvrouw tot een act ‘op maat’; een unieke verschijning op uw evenement!

Onze acteurs en actrices kunnen echter meer voor u betekenen dan uitsluitend een originele entertainment invulling. Zet u ze bijvoorbeeld eens in om uw evenement in goede banen te leiden. Op ludieke wijze zorgen ze ervoor dat uw gasten tijdig op de juiste plek arriveren en dat uw dag volgens tijdschema verloopt. Of laat ze een pubquiz

Acteurs en animatie acts: entertainment met een knipoog!

Wat voor acteur je ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor je!

Je kunt acteurs boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Start typing and press Enter to search