BEN LITTLEWOOD BAND

Ben Littlewood;

Na het horen van ‘The Way it is’ van Bruce Hornsby vond Ben Littlewood de inspiratie om te gaan spelen en vooral ook schrijven!

Wij van GigWorld volgen Ben Littlewood al sinds zijn deelname aan de Voice of Holland en zijn helemaal enthousiast over deze zeer sympathieke singer /songwriter met zijn prachtige stemgeluid.

Ben is geen beginner in de muziek. Hij speelt al piano vanaf zijn 5e jaar, en had het een tijdje moeilijk met het klassieke repertoire.
Als tiener luisterde hij liever naar Rock & Pop. Maar na het horen van ‘The Way it is’ van Bruce Hornsby vond Ben Littlewood weer de inspiratie om te gaan spelen en schrijven.

In de jaren die volgden heeft Ben in vele kleine kroegen en zalen gespeeld in verschillende formaties, allemaal zeer goede training voor zijn stem en muzikale spel.

En zoals miljoenen mensen hebben kunnen zien heeft Ben Littlewood een geweldige impressie achtergelaten bij The Voice of Holland.
Zijn vertolking van ‘Time after Time’ op akoestische gitaar, en zijn battle met Guy Barzily achter twee piano’s behoren tot de beste optredens in The Voice.

Ben Littlewood speelt vaak in duo bezetting. Met een tóp gitarist of pianist aan zijn zijde.
Ook heeft Ben vaak een groep getalenteerde muzikanten om zich heen en speelt originele bewerkingen van bekende songs.
Verwacht geen feestband met ‘ de handjes de lucht in’, maar een artiest met mooie -vaak kleine- liedjes, herkenbaar en prettig om naar te luisteren.

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search