KLEIN MUZIKAAL

Moon About, semi-akoestisch trio met de beste popsongs ever.

Anna Luna & Yosue spelen pure akoestische muziek voor veel gelegenheden. Pop, Soul, Country en R&B. Met eigen sound en versies.

Unwind is niet alleen een duo, maar ook een 2-persoons band. Ze spelen zelf alle instrumenten in en maken zo met z’n tweeën het geluid van een hele band.

Dit fantastische trio speelt werkelijk alle soorten muziek. Interactief met de gasten of heerlijk om te luisteren. Engels, Frans, Spaans en natuurlijk Nederlandse nummers.

Pop, Engelstalig, Spaanstalig, heerlijke mix van muziekstijlen.

UP3

Bijzonder ervaren en een heerlijk repertoire. UP3 staat eigenlijk voor Ukelele Project 3. Vrolijke en zonnige muziek met bijzonder mooie arrangementen en zangstemmen!

Super muzikaal en gezellig trio met divers Engels- en Nederlandstalig repertoire.

U bepaalt wat zij spelen, uit hun hoofd en op uw verzoek! Akoestisch, mobiel, grappig, muzikaal én altijd spontaan. U roept maar en deze akoestische avonturiers spelen het ter plekke voor u.

Het Draagbaar Radio Orkest is een elegant vrolijk kwartet met lieflijke musiciennes en charmante muzikanten Het orkest speelt op hoog niveau en geheel eigenwijze repertoire uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot het heden toe.

Hun repertoire omschrijven ze zelf als “wereld(s)repertoire” en is geschikt voor concerten, feesten, recepties, evenementen, bruiloften, etc. Als achtergrond spelen ze lekker in het gehoor klinkende jazzy muziek, op feesten kunnen ze uitpakken met swingende (vooral Spaanse) dansmuziek.

Akoestisch duo Lace brengt pure en akoestische live muziek voor iedere gelegenheid! Denk daarbij aan een huwelijk, borrel, feest, diner, jubileum, etc.

Stijve, chique recepties veranderen op slag in feestelijke uitbundigheid en in werkelijk iedere kroeg staat het publiek subiet op de banken.  Het repertoire bepaalt u zelf en schiet u ter plekke een meezinger te binnen: hij schudt hem zó uit zijn mouw.

The Spice Daddies zijn gespecialiseerd in Spaanse, Italiaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, Tex-Mex en Country maar spelen ook net zo makkelijk popliedjes, swingjazz, evergreens en Nederlandse hits.

Ben Littlewood. prachtige herkenbare songs gezongen door Ben Littlewood en gespeeld met duo of kleine band.

Van Maroon 5 tot AC/DC en van Sting tot Otis Redding: Coverband Say Keys heeft een enorm repertoire en weet alle verzoekjes in te willigen. Dwars door alle genres en muzikale tijdperken heen.

Het duo speelt covers op geheel eigen wijze. Pop, jazz, soul , ballads, ze spelen het allemaal. Prettig om te luisteren én om naar te kijken. Helemaal van deze tijd.

Leon Steuns, een duizendpoot op saxofoon, zoveel gezichten, zoveel bands. Met tomeloze energie speelt Leon in onder andere; Slampampers, Efteling bandje, Het Draagbaar Radio Orkest, Betty Blue, talloze sessies en meer…

De ervaring van Franklin is ruim, van het inspelen van opnames voor reclamespots, tot solistische optredens voor grotere artiesten en op de grotere evenementen. Voor Bløf speelde hij het welbekende thema in voor het nummer ‘Liefs uit Londen’.

Klein muzikaal entertainment

Klein muzikaal entertainment op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld kunt u klein muzikaal entertainment boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement.

Klein muzikaal entertainment boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van acts voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap.

GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij klein muzikaal entertainment boeken komt immers meer kijken als menigeen denkt. Een goede act kan u evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan klein muzikaal entertainment. Eigen ‘exclusieve’ acts maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen.

Wat voor act je ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor je!

Je kunt klein muzikaal entertainement boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest, festival op eigen bedrijf etc.

Check ook onze Facebook pagina!

Start typing and press Enter to search