Moon About

Moon About, de akoestische band met de beste Engelstalige popliedjes van alle tijden. Sfeervolle muziek op een aangenaam volume, flexibel inzetbaar op iedere plek. Akoestisch trio Moon About maakt akoestische live muziek met gitaar, contrabas en lichte percussie en vooral meerstemmige zang.

We passen overal

Moon About speelt meestal mobiel, we lopen tussen de gasten door en brengen in alle hoekjes sfeer aan het feest op een spontane manier.
We spelen liedjes om lekker naar te luisteren of om gezellig op te dansen. Ze kunnen we variëren van aangename achtergrond muziek tot een volle dansvloer, met of zonder versterking. Moon About kan desgewenst natuurlijk ook vanaf een podium spelen….

We maken het persoonlijk

Omdat we dicht bij de mensen komen krijgen we leuke interactie met de gasten. Het contact is ongedwongen en er worden verzoekjes gedaan of meegezongen. We vinden het belangrijk dat iedereen lekker zich zelf kan zijn en op zijn/haar eigen manier van de muziek kan genieten. Lekker luisteren, meezingen, lachen of dansen: wij voelen aan wat het moment vraagt en spelen daar op in. Wel zo persoonlijk…

Nooit te hard

We zijn als akoestisch trio op een prettige manier aanwezig met gezellige muziek waarbij een gesprek gewoon mogelijk is. Dat wil niet zeggen dat we wegvallen in de achtergrond, we stemmen ons volume af op het geluid van de gasten, en we zijn goed zichtbaar omdat we op verschillende plekken spelen. Daar waar het zin heeft gebruiken we versterking. Bijvoorbeeld voor grote groepen, aan de dansvloer of bij optredens buiten of op een podium.

MEER KLEIN MUZIKAAL

UP3

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search