ANNA LUNA & YOSUE

AKOESTISCHE LIVE MUZIEK

Akoestisch duo Anna Luna & Yosue brengt pure en akoestische live muziek voor veel gelegenheden! Denk daarbij aan een huwelijk, borrel, feest, diner, jubileum, etc.
Met een repertoire in verschillende genres (akoestische pop, soul, country en R&B) en de mogelijkheid om verzoekliedjes in te studeren binnen hun genre, weten Anna Luna (zang) en Yosue (gitaar) altijd de juiste snaar te raken. Van Ed Sheeran tot Adele en van Chris Stapleton tot Fleedwood Mac, Anna Luna & Yosue spelen het.

Muziek op een aangenaam volume

De kracht van Anna Luna & Yosue is het brengen van muziek op een fijn volume. Zo spelen ze live akoestische herkenbare liedjes, terwijl de gasten elkaar nog prima kunnen verstaan. Ze brengen een kleine geluidsset mee naar de optredens die geschikt is tot ongeveer 75 personen.

Wie zijn wij

Anna Luna is een Nederlandse zangeres die al vanaf jonge leeftijd bezig is met muziek. Geboren in 1997 en woont momenteel in Nuenen, bij Eindhoven. Al vroeg begon ze haar eigen liedjes en teksten te schrijven en ze heeft vier keer meegedaan aan het Junior Songfestival. Dit was op jonge leeftijd veel ervaring opdoen en voor haar het opstapje naar meerdere talentenjachten en optredens.

De laatste twee jaar van de middelbare schooltijd heeft ze gecombineerd met een theateropleiding. Hier heeft Anna Luna hard gewerkt aan een eindmusical en deze meerdere keren uitgevoerd in Theater Het Klooster in Nuenen.

Anna Luna was kandidaat bij de Beste Zangers YouTube – editie, waar haar ingezonden video veel bekijks kreeg.

Momenteel is ze vooral bezig om haar passie voor muziek verder te ontwikkelen.
Op dit moment brengt ze veel tijd door in haar eigen studio om te werken aan haar eigen muziek en covers.
Zo covert ze regelmatig liedjes die zij vervolgens deelt op haar Instagram en YouTube kanaal.
Website Anna Luna klik hier.

Yosue is een gitarist in hart en nieren. Zijn collectie gitaren wordt steeds maar uitgebreider. Op dit moment is hij ook veel met de ‘looper’ aan het experimenteren. De eerste eigen songs komen al uit zijn koker. Een fantastische muzikant met een erg breed repertoire.

MEER KLEIN MUZIKAAL

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search