DJ JOOST

DJ Joost is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de evenementenbranche.

De kracht van de uiterst sympathieke DJ zit in de diversiteit aan muziekgenres die Joost zich eigen heeft gemaakt: disco, house, jazz, pop, rock, reggae, Nederlandstalig…het zit allemaal in zijn repertoire. DJ Joost is niet alleen een uitstekend DJ/sfeermaker maar zingt ook! Tijdens zijn dj set trakteert hij zijn publiek op uiteenlopende zangblokken.  En of dat nog niet genoeg is speelt hij ook nog percussie en presenteert indien gewenst.

DJ Joost is een duizendpoot, altijd strak in het pak en met vele combinaties mogelijk.
Boek hem als Walking DJ: vanuit zijn mobiele DJ booth draait en zingt DJ Joost de beste hits. De accu van zijn mobiele booth gaat met gemak 10 uur mee! Handig voor optredens in een winkelcentrum, open dag, beurs, modeshow en andere evenementen waar niet direct facilitaire voorzieningen zijn.

Boek DJ Joost als de Gentleman DJ. Een avondvullend programma waarmee hij vanuit zijn vaste DJ booth de beste hits draait en het publiek trakteert op drie uiteenlopende zangblokken. Uiteraard bepalen we samen voorafgaand aan de avond welke genres hij gaat zingen. Optioneel aan te vullen met een tape show van één van DJ Joost zijn personages: Benny Bergamo, Rick Rock…dit wordt FEEST!!

Of boek DJ Joost met het concept: Floor Filler Fanatics: de crème de la crème van de DJ concepten in Nederland. Samen met Suzanne Mol en Ben Rodenburg zorgen zij dat er helemaal niemand stil kan blijven staan. Inspelen op de behoefte van de gasten. Hit naar hit i.c.m. sax, zang en percussie zorgt ervoor dat het evenement een gegarandeerd feest wordt.

MEER DJ & VJ ARTIESTEN

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search