DJ MAURICE

Een allround DJ boeken?

Wanneer je DJ Maurice boekt, boek je een creatief, veelzijdig en verrassende DJ.

DJ Maurice is thuis in meerdere muzikale markten: disco, dance-classics en 90’s. Maar ook hedendaagse muziek zit in zijn repertoire. Tijdens zijn optredens heeft hij maar één doel: het publiek in extase brengen met de meest verrassende mixen en het liefst een volle dansvloer. Maurice neemt geregeld de microfoon om het publiek op te peppen. DJ & MC.

Het is ook mogelijk om DJ Maurice te boeken in combinatie met een: zangeres, percussionist, violist, MC en/of saxofonist. Het kan allemaal.
De mix van live muzikanten met de draaistijl van DJ Maurice geeft een unieke beleving.

Gekenmerkt door een aanstekelijke hoeveelheid enthousiasme en energie zorgt DJ Maurice voor een onvergetelijke avond. In tegenstelling tot wat deze laatste zin doet vermoeden, treedt DJ Maurice desgewenst ook ’s morgens, ’s middags of ’s nachts op!

Wil je een DJ boeken in combinatie met een saxofonist / percussionist? Kijk dan ook eens naar de Free Record Show.

DJ Maurice is de drijvende kracht achter The Free Record Show.

Zoek ‘t lekker zelf uit!

De Free Record Show is de ultieme beleving! Zoek je favoriete cd-single uit de bakken, geef ‘m aan Maurice of Sebas en ga los!
Beide heren zijn zeer professionele en allround DJ’s en Sebas speelt ook nog de saxofoon en percussie tussendoor. Een feest!

De collectie bestaat uit meer dan 1000 singles die stuk voor stuk de dansvloer doen vullen en het publiek uit hun dak laat gaan. Onze cd-bakken zitten bom vol 90’s en early 00’s singles, van club classics tot R&B en van happy hardcore tot pop & rock!

Het publiek bepaalt voor 2 uur wat er gedraaid gaat worden!

Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om de eerste uurtjes een van de twee DJ’s te boeken en te laten draaien en dan de laatste 2 uren te knallen met The Free Record Show.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search