Gatsby Ladies

Voor een geslaagd event in Gatsby thema, kan het niet ontbreken aan een paar goed gestylde hostessen/danseressen. De gasten worden ontvangen door 2 prachtige dames die zo uit een poster lijken te zijn gestapt. De Gatsby ladies staan voor u klaar met een dienblad vol bubbels om iedereen te verwelkomen. Zo wordt de toon van het feest al gezet voordat het echt begonnen is. Een stijlvolle aanvulling op een prachtige Gatsby Party.

De dames die alle gasten hebben ontvangen blijken ook nog geweldig te kunnen dansen. Dit bewijzen ze keer op keer en steeds in een andere outfit, passend bij het Gatsby thema. Het maakt niet uit of er een band of een DJ speelt, ze dansen overal op mee.

Gatsby Thema

Een heerlijke manier om uit de hedendaagse sleur getrokken te worden is een gezellige avond met een Great Gatsby thema. De Great Gatsby uit Barcelona heeft ons mede geïnspireerd om een versie van deze tijd te maken. Het Gatsby thema is razend populair en daarom hebben wij dé entertainment items voor u verzameld die het best in dit thema passen. Dit noemen wij The Gatsby Party.

In dit leuke feest komen de Gatsby Ladies ook terug. Er zijn veel uitbreidingen mogelijk zoals een band of een DJ die de muziek maken en gekleed gaan in het Gatsby thema.
Een champagnetoren, cocktailbar of een casino op uw locatie is ook vaak een mooie aanvulling voor dit thema.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search