GO GO GREEN SCREEN

Go Go Green screen fotostudio is misschien wel de leukste fotostudio van Nederland!

Gasten worden gefotografeerd voor een ‘green screen’ dat door middel van een speciale software direct wordt vervangen door een stijlvolle, verrassende achtergrond en voorgrond. Met accessoires en hoofddeksels die passen bij het thema, worden de foto’s bovendien extra grappig. Het belangrijkste doel van onze vakkundige en vrolijke fotografen  is het vermaken van de gasten. Door de directe printservice en het online album zorgt de fotostudio voor een leuk aandenken aan het event.

Maatwerk

Het green screen maakt het mogelijk om iedere denkbare voor- en achtergrond in de foto te verwerken. Het is dus ook mogelijk om een op maat gemaakte achtergrond aan te leveren.
Foto gemaakt? De foto wordt meteen bewerkt door de fotograaf. De gast en het publiek kunnen op een videoscherm direct de foto bekijken en ontvangt binnen enkele seconden een mooie afdruk van de foto.

Het kader waarin je de foto meekrijgt is ook op maat te maken. Alles aan de green screen fotostudio is dus aan te passen aan het event.

De volgende dag kunnen alle foto’s  in een online album worden bekeken, gedownload en gedeeld. De green screen fotostudio heeft oneindige mogelijkheden, van stijlvolle galafeesten, een festival op eigen bedrijf en bruiloften tot grappige toepassingen voor bedrijfsfeesten en fotomarketing doeleinden.

Het green screen hangt in een grote truss constructie waardoor het voor kan komen dat de fotostudio iets te groot is voor het event. In dit geval hebben wij ook een kleinere oplossing, de mobiele fotograaf!

Ook de foto’s van de mobiele fotograaf worden direct geprint, kunnen in een op maat gemaakt kader geplaatst worden en bedrukt worden met een logo of een tekst.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search