KINGS AND QUEENS

Kings and Queens: de DJ dance show van nu!

In een avondvullende en interactieve Dance show nemen de Kings and Queens je mee langs de beste commercieel dance & pop muziek. De basis is een high-tech Touch DJ aangevuld met de vocalen van twee beeldschone MC’s/zangeressen en een groovende saxofonist. De show is uit te breiden
(DIKKE AANRADER!!!) met een vette LED video wall met VeeJay. De artiesten en het publiek worden namelijk tijdens de show ‘live gefilmd’. De VeeJay mixt de beelden met bestaande clips. Dit resulteerde in een ter plekke geïmproviseerde visuele show die het optreden van Kings and Queens een extra dimensie geeft.

We starten de avond met de touch DJ. Hij zorgt voor een fantastische muzikale invulling in de aanloop naar het optreden met de Kings and Queens. Vervolgens voegen de MC’s/zangeressen en saxofonist zich bij de DJ. het resultaat? Een deinende massa mensen!

De show van de Kings and Queens kenmerkt zich door de interactie met het publiek. Via de touch booth van de DJ communiceert/animeert hij het publiek door zijn booth te transformeren naar een groot ‘schijfblok’! Doormiddel van ‘live registratie’ worden beelden van het podium en het publiek live gestreamd naar de schermen / LED wall. Een unieke visuele presentatie.

Met de Kings and Queens is succes verzekerd!

MEER DJ & VJ ARTIESTEN

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search