MAGIC COMEDY FABRIEK

4 Shows, 4 topgoochelaars, 4 theaters, 4 unieke optredens! Dat is de Magic comedy fabriek. In uw eigen theater of locatie speelt de “Magic Comedy Fabriek” in hun sterkst mogelijke opstelling 4 fantastische close-up shows. Close-up magic is één van de meest populaire en indrukwekkende vorm van goochelen en deze unieke show brengt u de voornaamste acts binnen het genre! Een wervelende show gebracht door 4 nationale en internationale onderscheiden top goochelaars

Hoe ziet de avond er uit
De gasten worden tijdens de Magic Comedy Fabriek ontvangen met een korte hilarische act bij binnenkomst. Na het welkomstdrankje gaan zij naar de verschillende intiem ingerichte theatertjes. Hier beleven ze de magie van top entertainment in een korte show van 20 minuten. Na afloop van een show wisselen de gasten van theater. Aan het eind van de 4 voorstellingen verzamelen de toeschouwers zich centraal en wordt de Magic Comedy Fabriek afgesloten met een internationaal onderscheiden act.

Kortom: Magic, intiem, compleet verzorgt entertainment concept, verbazing en bovenal humoristische! De theatertjes hebben een maximale capaciteit van 30 personen, per 30 personen komt er een top goochelaar tot een maximum van 4 goochelaars.

Minder intieme setting? Wellicht is ADH2 goede invulling voor uw evenement.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search