DE MAGIC MIRROR

De Magic Mirror zorgt voor een interactieve belevenis waar uw gasten nog lang over na zullen praten! De spiegel is voorzien van een persoonlijk fotoframe. Dit in combinatie met onze grote hoeveelheid attributen zorgt ervoor dat uw gasten zich gegarandeerd het hele evenement vermaken!

Selfie spiegel

Iedereen vindt het leuk om zichzelf voordat de foto gemaakt wordt even te zien en er zeker van te zijn dat de foto perfect wordt. De Magic Mirror heeft een live view waardoor dit mogelijk is! Onze host enthousiasmeert mensen, trekt ze naar de spiegel toe en zorgt dat de spiegel optimaal werkt.

Nadat de foto gemaakt is kan uw gast zelf aangeven hoe vaak ze de foto willen printen. Daarna kan de foto gelijk meegenomen en getoond worden aan andere gasten op uw evenement. De ervaring leert dat binnen een paar minuten iedereen op de foto wilt als de eerste foto gemaakt is!

Branding magic mirror fotospiegel

De Magic Mirror is op veel manieren te personaliseren. Er kan voor worden gekozen om gasten hun naam en/of e-mail in te laten vullen. Ook worden alle foto’s voorzien van een gratis gepersonaliseerd fotoframe. Daarnaast is het mogelijk de achterkant van de photo-booth te voorzien van branding.

De Magic Mirror t is altijd weer gegarandeerd een succes op events, feesten en bruiloften. De gast is elke keer weer verbaasd als hij zichzelf in de spiegel ziet die dan ook nog eens een foto maakt met een mooi gepersonaliseerd foto frame.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search