MARIACHI SOL Y LUNA

Mexicaans Mariachi orkest Sol y Luna.

Mariachi Sol y Luna -onder leiding van violiste / zangeres Indra van Hal- is een orkest van wereld klasse. Ze spelen traditionele Mexicaanse muziek. Met een overweldigende uitstraling van de muzikanten, in prachtige kostuums gestoken, en met de warme klanken van violen, trompetten, gitaren en meerstemmige liederen, is de band méér dan een sfeervolle aankleding van een feest.

Mariachi Sol y Luna is een belevenis. Met vrolijke en levendige muziek. Met elegantie en topkwaliteit garandeert Sol y Luna het succes van elk feest of evenement.
Mariachi Sol y Luna speelt zowel versterkt op podia, als akoestisch en ambulant tussen uw gasten.

In de 20 jaar waarin Indra van Hal muzikaal leidster is geweest bij ‘Mariachi Tierra Caliente’ heeft ze alle geheimen van het vak geleerd. Vooral na de verrijkende samenwerking met de Mexicaanse zangeres Maria de Lourdes, heeft Indra als artieste steeds meer bekendheid gekregen. Zelfs in Koninklijke kringen. Serenades heeft ze gebracht op Koninklijke verjaardagen (dankzij de grote passie van het koningshuis voor de Mexicaanse muziek) en tevens speelde ze met het Mariachi – orkest in het Amstelhotel op het huwelijksfeest van Maxima en Koning Willem Alexander voor gasten van over de hele wereld. Na al deze ervaring, begon Indra haar eigen Mariachi orkest waarvoor ze excellente muzikanten bij elkaar heeft gezocht.

MEER ZUID AMERIKAANS ENTERTAINMENT

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search