Miss-Jukebox nu exclusief te boeken bij GigWorld

 In Uncategorized

MISS-JUKEBOX // Al vanaf jonge leeftijd verloor MISS-JUKEBOX zichzelf in muziek en zodoende vertrok ze op 17-jarige leeftijd vanuit Venezuela naar de Verenigde Staten om haar dromen na te jagen. Door haar opvallende stemgeluid stond de zangeres als snel in het voorprogramma van bijvoorbeeld Shakira, Eros Ramazotti en Earth, Wind & Fire. In deze zelfde periode werkte ze samen met bekende producenten Shane Stoner en Steve Morales (bekend van zijn werk met o.a. Enrique Iglesias, Christina Aguilera, Ricky Martin, Celine Dion) aan haar eigen muziek, maar ook als liedjesschrijver voor anderen.

Nu gaat deze “muzikale stuiterbal” het land in met in haar repertoire wat een mix is van pop, funk, soul, dance, rock en eigenlijk alles wat je maar wilt horen: “Muziek is al mijn hele leven een passie en omdat ik al jaren zing ken ik letterlijk duizenden liedjes uit mijn hoofd. Mensen noemen me al jaren een levende jukebox. You name it, I’ll sing it!”

MISS-JUKEBOX viert het leven en is gedreven haar energie en muziek te delen. Wil je een speciale avond met een bepaalde stijl van muziek of juist alle stijlen door elkaar heen? Dat kan: “Mijn doel is om grote maar ook kleine feesten te creëren waarbij je niet stil wil en kan staan!”

Jeroen Pauw: “Dit meisje maakt overal een groot feest van, elke keer weer!”
Constant Geerling (Constant in Beweging)
: “Wat een performer en wat een power, niet normaal!”
Glennis Grace: “Do your thing baby, you got it!”
Producent Steve Morales:
“Her spirit, talent and performance make her a unique artist.

Klik hier voor de pagina van Miss Jukebox

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

PersoneelsfeestDj Jarnoo en Robin Matrix