THE PINBALL CLUB

The Pinball Club :

The Pinball Club op jouw event? Michiel en Rop hebben de mooiste flipperkasten die je je voor kan stellen. Ze nemen deze beauty’s gewoon mee naar jouw evenement of borrel. Zelfs een wedstrijd of challenge behoort tot de mogelijkheden. The Pinball Club brengt altijd een ‘host’ voor de speluitleg en techneut voor eventuele storing mee.

The Pinball Party:

Ook kunnen we The Pinball Club plaatsen in een complete Pinball Party. Met aankleding in stijl, diverse DJ én VJ concepten, hostessen, rollerbabes en eventueel andere games. Zoals ons concept Beat the Pro voor de table-soccer liefhebbers. We denken graag mee om er een maatwerk event van te maken.

Pinfluencer Michiel:
EAT – SLEEP – PINBALL – REPEAT !

Pinfluencer Rop:
“De ingenieuze techniek in combinatie met de onvoorspelbaarheid van de metalen bal maakt de flipperkast het allermooiste apparaat dat ooit is uitgevonden”

Pinballs / flipperkasten

De huidige collectie bestaat uit 25 flipperkasten. Ze beschikken over voornamelijk Pinside.com top 100 flipperkasten (net even iets leuker ;)).
De collectie bestaat uit diverse thema’s zoals avontuur, food, fun, Marvel, movie, race, rock & sciencefiction.
De leeftijd van de kasten varieert van electro mechanisch ( Swing Along 1963 ) tot en met solid-state. ( Godzilla Pro 2022, de huidige nr.1 op Pinside.com.)

Locatie
Events kunnen op jouw locatie maar ook op een eigen locatie op Sectie-C in Eindhoven. Daar hebben ze een unit van 90m2 ter beschikking, uit te breiden naar 200 m2 met aangrenzende hal.

Ontzorgt
The Pinball Club ontzorgt volledig, alle opdrachten zijn inclusief transport, installatie, speluitleg, pinballs op Free Play & onderhoud bij storingen.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search