Summer Breeze

In ons koude kikkerlandje is er altijd een stiekem verlangen naar bounty stranden en dat gevoel van met je voeten in het zand genieten van een cocktail tussen de palmbomen, net als in Ibiza. Dat Ibiza gevoel brengen wij bij u op locatie. Of het nu gaat om een personeelsfeest, relatiedag of een ander soort event, er is altijd vraag naar een Summer Breeze.

Zomerse klanken

Het begint al bij de heerlijke zomerse vibes van DJ TiMM UNiTED. Hij draait de ene na de andere zomerse plaat en begeleidt die met zijn keys en drumpad. Het volume is aangenaam en de muziek klinkt op de een of andere manier extra relaxt. Misschien komt het door de danseressen die bij de DJ staan, of misschien is het wel de strandstoel waar je in ligt.

Uiteraard mag een vers bereide cocktail niet aan dit beeld ontbreken en daarom staat er een perfect gestylde cocktailbar met professionele shakers klaar. Naast de cocktail is er ook nog ruimte voor iets anders zoets.

Zomerse smaken

De stand van de Funky Lolly Show staat er ook en wordt bemand door niemand minder dan Danny Janssen, de patissier van 24Kitchen. Hij maakt de mooiste lolly’s in alle vormen en kleur terwijl je staat te wachten. De stand zelf is ook uitgelicht in de zoetste kleuren en het mag aan niets ontbreken.

En als we aan zomer denken, dan denken we ook aan ijs. Het krijgen van je ijsje wordt bij IJsco Ali wel een uitdaging. Als het exquise ijs wordt uitgedeeld gaat Ali onverstoorbaar verder: ‘U had juist toch zo’n heerlijk ijsje in uw hand? Nu is het opeens weg!’ Tja, IJsco Ali is zo vlug als water. En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic!

Zomeravonden

Terwijl de limbo danseressen de lat letterlijk verleggen, wordt u uitgenodigd om de nieuwe manier van ontspannen uit te proberen met de Brainmachines. Na een korte sessie voel je je weer als herboren. De nieuw verkregen energie van de Brainmachines heb je nodig voor de rest van de avond.

Zo’n relaxte dag kan namelijk alleen worden afgesloten met een knallend feest waar gedanst mag worden. DJ TiMM UNiTED ruilt de relaxte beats in voor de echte Ibiza club sferen en onze salsa dude zorgt dat de heupen goed los komen. De danseressen zijn weer terug alleen hebben ze zich even omgekleed. Zo wordt er tot in de late uurtjes door gedanst en gefeest tot het laatste kampvuur is uitgedoofd. Genieten, relaxen, lachen, feesten, Summer Breeze heeft het allemaal.

[WPCR_INSERT] MEER THEMAFEESTEN / ENTERTAINMENT CONCEPTEN

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”9421″]

Start typing and press Enter to search