DJ TiMM UNiTED

DJ TiMM UNiTED is half Nederlands en half Surinaams. Van jongs af aan is hij aangetrokken tot muziek en entertainen. Vroeger heeft hij piano gespeeld en gedrumd. Tegenwoordig is hij DJ en Producer met diverse live elementen. Als Timm ergens staat te draaien, dan heeft hij altijd zijn keyboard en drumpad bij zodat hij de muziek live kan begeleiden. Zo is ieder optreden uniek en kan de DJ altijd het juiste sfeertje neerzetten op ieder feest.

Secret Weapons

Timm werkt met een aantal ‘secret weapons’ als hij performt. Het eerste ‘secret weapon’ zijn de live elementen die hij toevoegt. Een andere is zijn eigenwijze platenkeuze “Krijg ik zelf kippenvel of een rush van dit nummer?” “Voelt het goed? Wat zijn de lyrics?”. Zo worden de meest verrassende platen gekozen om een fantastische mix te maken.

Ook draait DJ TiMM UNiTED op de frequentie van 432 hertz. Dit wordt vaak ervaren als een aangenamer geluid en dit helpt me om een positieve sfeer weg te zetten. Daarnaast werkt hij met 3 digitale decks, samples en live elementen zoals percussie en toetsen. Zo kan hij net die extra sparkle toevoegen en die unieke DJ TiMM UNiTED vibe creëren!

DJ TiMM UNiTED Vibes

DJ TiMM maakt onderscheid tussen 3 vibes/sferen die hij neerzet; SunKissed, Real House en Festive Mashups. SunKissed heeft een relaxte vibe, is warm en zonovergoten met elementen uit Lounge, Jazz- funk, Ibiza deep-house en Latin. Ideaal voor beachclub of terras, hippe borrels, walking dinners, en chill-out ruimtes bij festivals of bedrijfsfeesten.

Real House is de échte oorspronkelijke House beleving, geïnspireerd door de Detroit en Chicago house sound. Een sexy dansbare mix van diverse funky stijlen op een stevige house beat. Ook de diepere sounds en sferen komen aan bod! Ideaal voor house en club avonden, festivals en ook als toegankelijke opening voor dance feesten.

Bij de Festive Mashups gaat het van billeshake naar helemaal los! Dit is een zeer energieke mix van House, Afro / Latin, Moombahton, Dancehall, Hiphop, Trap en EDM. Deze draaistijl past goed op festivals, publieke podia, stages met zowel dance als breder publiek en club nights.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search