DJ EN PIANIST GUIDO

Allround DJ en pianist Guido

Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, of een verjaardag: Guido draait als DJ niet zomaar plaatjes aan elkaar, maar heeft altijd tot doel om jou en je gasten kippenvel te bezorgen, zelfs tijdens een grandioos knalfeest waarbij het dak eraf gaat. Wanneer hij optreedt als DJ, hoor je dat er een rasmuzikant achter de draaitafel staat.

Anders dan andere Allround DJ’s

Dankzij zijn kennis, ervaring en opleiding als beroepsmusicus heeft Guido zich kunnen ontwikkelen tot een zeer muzikaal mixende allround DJ, geïnspireerd door grootmeester Ben Liebrand. Waaraan je dat hoort? Dat hoor je aan de perfecte timing waarmee de platen worden gestart en hoe de harmonie van het ene nummer matcht met het vorige nummer. Deze timing en harmonie zijn twee duidelijke elementen, waarmee Guido Nobel zich onderscheidt van verreweg de meeste feest-DJ’s en drive in shows.

DJ en Pianist

Daarnaast kun je Guido ook nog eens boeken als pianist: twee muziekacts in één dus, voor een zeer veelzijdig feest. Met zijn prachtige witte vleugel kan hij zo van te voren een borrel of diner begeleiden met subtiele achtergrondmuziek en als het dak er af mag, dan combineert hij zijn krachten van de piano en DJ-Booth.

DJ Guido is een zeer goede allround DJ. Alleen soms zoek je net iets meer dan alleen een DJ. Dan zijn de Floorfiller Fanatics wellicht een leuk alternatief. Een spetterende show waarin een DJ, zangeres en saxofonist hun krachten bundelen om de dansvloer te vullen.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search