DE BALLERINA

De Ballerina is een prachtige, verrassende en een zeer stijlvolle korte show!

Hoe ziet de show er uit:

Tijdens uw feest of diner speelt een harpiste prachtige muziek. Deze harpiste kan als ‘Blue Harp’ op stelten worden ingezet of als klassieke harpiste met een mooie lange jurk.

Plotseling wordt de harp onderbroken door een ‘rustige beat’ en vanuit het niets verschijnt een piccolo óp stelten met een ballerina als marionet pop aan touwtjes als verrassend intermezzo ten tonele. De marionet wordt tussen de tafels door binnengelopen. Een prachtig en verrassend moment waar de gasten met verbazing naar zullen kijken. Dan plaatst de piccolo de ballerina op haar vaste plek of podium en knipt de touwtjes door, zet de handjes goed, en laat haar als ‘living statue’ staan. De piccolo verdwijnt uit de zaal en terwijl de harpiste weer begint te spelen komt De Ballerina na een tijdje tot leven.

Dan volgt een prachtige innemende klassieke dans tussen de gasten. Een fantastische interactie met de harpiste én het publiek.

Als haar dans klaar is, verstijft de ballerina weer tot marionet en komt de piccolo binnenrennen om haar weer met veel omhaal weer mee te nemen uit de ruimte.

Deze act is jaren geleden ontwikkeld en is nog steeds een spraakmakende entertainment invulling!

MEER SPECIALE ACTS

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search