OPENINGSACTS & SPECIAL ACTS

De Ballerina is een prachtige, verrassende en een zeer stijlvolle korte openingsact waarin een marionetten tot leven komt op prachtige klassieke muziek van een harpist.

Een spectaculaire slagwerkshow mét, projectie, water én vuur. De show is uitermate geschikt voor een krachtige opening van een evenement of kick off.

Breakdance en Hip hop show. The Ruggeds zijn ruw rond de randen & ongepolijst. The Ruggeds werden wereldkampioen na het winnen van de UK BBoy Championships.

Unieke shows met vuur, kleurrijke LED lichthoepels, artistieke (UV) bodypaint en geprogrammeerde lichtshows

De prachtige openingsact met de ronddraaiende stoel is verrassende, atletische én muzikale show. Goed in te zetten tijdens een opening van een evenement, congres, diner, voorstelling, etc.

Op zoek naar een spectaculaire, explosieve show? Breaksquad geeft alle energie op het podium om iedereen te vermaken met hun acrobatische en dynamische moves. Een spectaculaire openingsact voor iedere gelegenheid.

De radio show is een heel speciale act waarin een radio DJ een op maat gemaakte radio show maakt voor een feest of evenement. De act kan perfect worden ingezet voor een diner, borrel, congres, maar ook als het echt feest mag zijn.

David Severins zoekt steeds de grenzen van het jongleren op en komt zo iedere keer met prachtige shows. Hij behoort tot de absolute top in de circus wereld en is ook zelf met succes begonnen met het produceren van shows.

Nigel Voets is een jongleur op internationaal niveau die van alle markten thuis is. Of het nu in een club, een bedrijfsfeest of in het circus is, hij past zich overal aan.

Edile is een speelse en ritmische openingsshow in transparante bubbels. Rond, zacht, sensueel, visueel en bijzonder dynamisch; deze dansshow zal je ogen verrassen en je hart betoveren!

Hij heet niet voor niets “Lord of het balls”. Een van de bijzondere eigenschappen van deze artiest is zijn experimentele en inspirerende manier van het vertalen van innovatieve ideeën naar ongewone shows.

Comedy, lip sync, drag act & impersonator. Award winning DRAG SUPERSTAR!

Een paaldans act is een geweldig intermezzo op voor een event en kan ook ingezet worden in combinatie met danseressen om er een fantastische en  stijlvolle show van te maken.

Spectaculaire balans- en luchtacrobatiek versmelten met dans en muziek. Een verrassend en spectaculair openingsact die klasse uitstraalt en tegelijkertijd ook sierlijk, modern en krachtig is.

Deze uit Brazilië afkomstige groep Capoeira do Natal biedt een spectaculaire capoeira show, die naast Capoeira, ook Maculele en Samba bevat.

Het circus van morgen brengt u een spectaculair schouwspel vol schoonheid, acrobatiek en emoties. Het cyr wheel is een bijzondere openingsshow van evenwicht en visuele schoonheid maakt samen een emotionele voorstelling.

I Fiori dell’Arte heeft stijlvolle acts met uitbundige kostuums, interactie met het publiek en verrassende theatrale wendingen.

Ludiek maar trefzeker vertalen deze rasartiesten uw onderwerp of boodschap naar een bijzonder, zeer vermakelijke, muzikale voorstelling.

GigWorld

Openingsact & Special act boeken

Een openingsact of special act boeken voor je bedrijfsfeest zorgt er vaak voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld entertainment & eventpartner kun je een openingsact, circusact of special act boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, opening, diner, privé feest, festival of openbaar evenement.

Ervaring

Een openingsact of special act boeken is geen dagelijkse bezigheid. Wat te doen als je een boodschap wilt communiceren bijvoorbeeld?  Of zoek je een spectaculaire dans of dansact? Een vernuftige videoboodschap? Met passie en verstand van zaken zorgt GigWorld, dat je als opdrachtgever word geholpen en ont-zorgd. En wij zorgen voor een juiste selectie van de benodigde ingrediënten, artiesten, techniek en alles wat je nodig hebt voor de uitvoer het evenement. Zodat het aansluit bij jullie feest, beleving of doelstelling. Wij gaan samen met jullie de eventuele marketing & communicatie boodschap op een goede manier weergeven. GigWorld, is je eventpartner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij een openingsact, circus uitvoering of special act boeken komt immers meer kijken als menigeen denkt. Een goed georganiseerde act kan je evenement onvergetelijk maken.

Uitgebreid aanbod

GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan openingsacts, circusacts en special acts. Er zijn de afgelopen jaren diverse spectaculaire, attractieve en professionele shows gemaakt en uitgevoerd.
De shows die bedenken, gebruiken en of ‘ombouwen’ worden niet uitsluitend uitgevoerd in de traditionele circussen of theaters, maar ook steeds meer in evenementenland en op bedrijfsfeesten.
Acts waarbij de combinatie van acrobatische disciplines van wereldniveau en hoogstaande muzikale performance uniek zijn.

Door onze goede contacten in de branche hebben we verschillende mogelijkheden om de acts te boeken voor bedrijfsfeesten, evenementen of voorstellingen.

Wat voor opening, circusact of special act je ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor je!

Je kunt een openingsact of circus act boeken voor je bedrijfsfeest, festival, congres, receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Start typing and press Enter to search