GIGWORLD

EVENTPARTNER

GigWorld begeleidt u als eventpartner met de juiste tools en professionele mensen, om er een onvergetelijk evenement van te maken. Of het nu een evenement is met een zakelijk karakter of een gezellig personeelsfeest. We denken graag met u mee zodat het een evenement wordt waar nog lang over gesproken wordt. Zakelijk met inhoud, een netwerkbijeenkomst, kick-off meeting, teambuilding dag, familiedag, opening of gewoon een gezellig (personeels) feest waar de voetjes van de vloer gaan. Al jaren werken we met gerenommeerde partners aan evenementen en creëren mooie plaatjes, verzorgen professionele artiesten en entertainmentconcepten, werken met fantastische cateraars en weten precies wie we in moeten schakelen om voor u tot een onvergetelijke dag te komen.

Door onze jarenlange ervaring in de wereld van de evenementen weten wij u perfect te ondersteunen en adviseren in de organisatie van uw evenement. Van klein intiem tot groots en spetterend.

Met passie zorgen en ont-zorgen en een professionele en prettige samenwerking is onze visie voor een geslaagd evenement.

GigWorld werkt vanuit het: feesten, beleven en communiceren principe

FEESTEN!
Een creatie of concept waar iedereen nog lang over spreekt, een gezellig (personeels)feest waar de voetjes van de vloer gaan of waar gezellig geborreld wordt. Ieder bedrijf heeft zijn eigen reden om het personeel te trakteren op een feestelijke bijeenkomst. Feesten staat synoniem voor het evenement.

BELEVEN
Wij houden van verrassen, ontroeren, verwonderen en een beetje gek doen. Vanzelfsprekend luisteren we goed en vertalen uw wensen naar een operationeel concept. Of het nu een spectaculaire opening betreft of extra aandacht aan de aankleding, culinaire presentatie of het verrassende entertainment. We maken er graag én vaak iets bijzonders van.

COMMUNICEREN
Van beleving naar betekenis. Wilt u tijdens het evenement iets vertellen? Wat wilt u vertellen? Hoe gaat u het vertellen? Wie gaat het vertellen? Maar denk ook aan de communicatie van uw visie, missie en waardes tijdens het feest. Dit hangt nauw samen met het concept en het thema van uw evenement. Wij denken vanuit de inhoud, samen met u.

Personeelsfeest
Personeelsfeest
Personeelsfeest
Personeelsfeest
Personeelsfeest

Start typing and press Enter to search