VERTELLEN & COMMUNICATIE

Een interactieve Radio Show ín of vóór je bedrijf. Exclusief voor jou gemaakt met verrassende presentatoren! Dit blijft hangen….

De radio show speciale act waarin een radio DJ een op maat gemaakte radio show maakt voor je bedrijf of evenement. De act kan ook perfect worden ingezet voor je eigen FM station in de bus naar het feest….

Je eigen LEUKE bedrijfsmagazine. Hoe gaan wij om met veranderingen, het nieuwe werken, online werken en 1,5 m afstand houden….

De Rijks Theater. Interactief podium voor thuis. Gezelliger wordt je webinar niet… interviews, liedjes, cabaret, workshop, bingo, etc.

GigWorld

Vertellen & Communicatie

Vertellen als communicatie.

Van beleving naar betekenis. Wil je tijdens het evenement iets vertellen? We denken mee. Wat wil je vertellen? Hoe ga je het vertellen? Wie gaat het vertellen? Maar denk ook aan de communicatie van je visie, missie en waardes tijdens het feest of relatiedag. Dit hangt nauw samen met het concept en het thema van je evenement. Wij denken vanuit de inhoud, samen met jou.

Communicatiebureau

GigWorld is zeker geen communicatiebureau! Wij vertellen je verhaal door middel van leuke concepten, inspirerende bijeenkomsten, we laten u graag verwonderen en creëren verrassende WOW-momentjes.

Activatie

Voor een spraakmakende activatie werken wij graag samen met onze communicatie specialisten en communicatiebureaus. Zo brengen we mensen en merken bij elkaar. GigWorld doet dat waar het goed in is. Als úw boodschap maar wordt verteld.  En het liefst op een leuke, verrassende manier zodat de boodschap ook echt bij blijft. Communicatie met effect!

Start typing and press Enter to search