ZANGER, ZANGERES, TAPE ACT

Zanger Johnny Rosenberg is een telg uit het beroemde en zeer muzikale gipsy familie Rosenberg (van o.a. The Rosenberg Trio). Met sprankelende, swingende jazzy en feel-good pop nummers zorgt hij ervoor dat de tijden van Dean Martin, Frank Sinatra, Nat King Cole en Tony Benett weer herleven.

Als Cees Geluk het podium betreedt staan zelfs de meest verstokte fans van Joe Cocker versteld van de verbluffende gelijkenis en van de perfecte sound en performance van deze talentvolle zanger.

Rosanne is een ervaren zangeres die uitblinkt in veelzijdigheid. Met diverse talenten biedt zij een breed scala aan muzikale invullingen voor uw feest of evenement.

Meike is een zangeres die raakt en verstilt en is altijd oprecht, ze laat je achteroverleunen en inzien dat muziek en emotie voortdurend hand in hand gaan.

Zanger, Zangeres, Tape act

Een goede zanger, zangeres of tape act op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk feest wordt. Bij GigWorld kunt u een zanger of tape show boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement.

Een tape act boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van tape acts voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap.

GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij een tape show boeken komt immers meer kijken als menigeen denkt. Een goede tape act kan u evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan tape artiesten. Goede zangers, zangeres en groepen. Eigen ‘exclusieve’ tape shows maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen.

Wat voor zang act u ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor u!

Je kunt een tape artiest boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest, open dag, festival op het bedrijf etc.

Kijk ook eens op onze Facebook!

Start typing and press Enter to search