LEUKE FEESTEN

Gigworld

Totaalprogramma voor je feest

Een stijlvolle crooner avond of toch liever een oerhollands bitterBAL. Leuke feesten die GigWorld als totaalprogramma aanbiedt. Vanzelfsprekend zijn deze aan te passen aan locaties, catering en soort feest of bijeenkomst. Het creëren van verrassende personeelsfeesten, mooie sferen, en totaalprogramma’s is in goede handen bij GigWorld. Hierboven vindt u een selectie van de populairste feesten.

Vaak ‘net’ even anders. Of het nu een diner, Cubaans café, spelshow, hippe club of bruine kroeg is. Wij maken er iets speciaals van!

Wat u ook zoekt voor uw (personeels) feest: wij hebben het, maken het, of vinden het voor je!

Verstand van feesten:

Een personeelsfeest organiseren is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt: GigWorld Entertainment & Eventpartner, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt.

Nadat we uw wensen geïnventariseerd hebben, zorgen wij voor een juiste selectie van ingrediënten voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw wensen, de beleving en de communicatie boodschap. Vervolgens ontvangt u een offerte. Na akkoord gaan wij aan de slag met de organisatie. Tijdens het feest hoeft u niets anders te doen dan genieten. Wij regelen alles! Na het personeelsfeest hebben we een evaluatie en horen wij graag wat u en uw collega’s van het personeelsfeest vonden.

U kunt bij GigWorld terecht voor het entertainment van uw evenement maar ook voor ondersteuning tijdens de organisatie van het feest en zelfs voor de volledige organisatie van het feest. Bij een personeelsfeest komt immers meer kijken als menigeen denkt. Wij helpen graag!

Start typing and press Enter to search