DJ Ron Knuiman

Als u op zoek bent naar een professionele, hoog kwalitatieve DJ, maar vooral ook gastvrije allround DJ, presentator & entertainer met een brede muziekkennis. Dan is Ron Knuiman een goede keuze! DJ Ron Knuiman past altijd. Hij is een allround DJ die zelfs zijn DJ Booth kan aanpassen aan het thema.

De kracht van de uiterst sympathieke DJ Ron Knuiman zit in de diversiteit aan muziekgenres die Ron zich eigen heeft gemaakt en het complete pakket wat hij aan kan bieden. Hij kan namelijk compleet met licht en geluid komen en kan ook nog zijn act ‘De Hitjes Bingo of Your Turn’ meenemen.

DJ Ron Knuiman’s Hitjes Bingo

Een draai aan het Hitjesrad bepaalt het volgende hilarische muziekblokje. Alle hitjes in alle muziekstijlen staan klaar, valsspelen is niet geheel onmogelijk, Dj Ron Knuiman is omkoopbaar: dit wordt een geweldige avond!

Een opvallend draairad met 10 gekleurde vlakken staat midden op het podium. De DJ begeleid de avond. Een gast uit het publiek wordt uitgenodigd om aan het rad te draaien en daarmee de muziek voor de komende 15 minuten te bepalen. Er zijn verschillende categorieën mogelijk, bijv. nineties, NLtalig, Apres-Ski, maar natuurlijk ook een aantal ludieke categorieën: billenschudmuziek, girlbands, ouderwets….

Improvisatie en gekke acties staan voorop en het resultaat is een mooie spontane festivalsfeer!

Your turn

Your Turn is een interactief DJ concept. Uw gasten draaien zelf de muziek!

Vanuit een grote, centraal geplaatste DJ-booth worden de gasten door de DJ-host uitgenodigd om ‘te komen deejayen’. Degenen die durven, worden als echte DJ-sterren aangekondigd en toegejuicht door het publiek. Iedereen kan meedoen. De techniek wijst zichzelf: met een koptelefoon op maken de DJ’s (ook 2 of 3 personen tegelijk) de keuze uit duizenden nummers.

Hoewel de muziek via een computer wordt uitgezocht, wordt de muziek afgespeeld via een professionele Pioneer DJ-set. Dezelfde waar alle top-DJ’s ter wereld mee werken.

De begeleidende DJ-host kondigt de DJ’s aan en zorgt er voor dat de muzikale lijn bewaakt wordt. Natuurlijk stimuleert hij de gast-DJ’s om de beste nummers te kiezen en ook enthousiast met het publiek om te gaan.

‘’Het is super om te zien hoe mensen zich echt als DJ gaan gedragen. Sommigen gaan ‘a la Tiësto’ staan springen, anderen willen zelf de muziek aankondigen of doormixen. Groepjes meiden zetten een R&B-nummer op, of zingen mee met ‘Ademnood’ inclusief dansshow vanachter de DJ-booth. Vanaf de eerste minuut ontstaat een wachtlijst van mensen die ook willen komen draaien: er is altijd belangstelling’’

 Your Turn is altijd verrassend, zo kan het gebeuren dat iemand aan het begin van de avond al een Happy Hardcore-plaatje opzet, wat het feest een geweldige kickstart kan geven. Of ineens blijkt een directielid een onvermoede voorliefde voor Andre Hazes te hebben.

Entertainment staat voorop: als een DJ goed bevalt, krijgt hij alle lof en credits van de zaal. Maar een DJ wordt bijvoorbeeld ook op ludieke wijze ter verantwoording geroepen als hij teveel te oude muziek uitkiest, of juist te veel house wilt draaien. En het gebeurt vast wel een keer dat de muziek plotseling stilvalt doordat de verkeerde knop wordt ingedrukt, maar juist dat soort momenten zorgen voor veel hilariteit en dragen bij aan de beleving.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search