LACE

PURE EN AKOESTISCHE LIVE MUZIEK

Akoestisch duo Lace brengt pure en akoestische live muziek voor iedere gelegenheid! Denk daarbij aan een huwelijk, borrel, feest, diner, jubileum, etc.
Met een repertoire van meer dan 200 nummers in verschillende genres (easy listening, pop, soul, jazz) en de mogelijkheid om verzoekliedjes in te studeren weten Romy (zang) en Michaël (gitaar) Coomans altijd de juiste noot op de juiste plaats te laten klinken. Van de Beatles tot Bruno Mars en van Norah Jones tot Adele, Lace brengt het mooiste van alle tijden en speelt graag in op de sfeer en het gezelschap.

Sfeervol op een aangenaam volume

De kracht van Lace is het brengen van sfeermuziek. Op een aangenaam volume brengen ze live akoestische herkenbare liedjes terwijl de gasten elkaar nog prima kunnen verstaan. Romy en Michaël omlijsten de gelegenheid als een warme deken. Indien de gelegenheid vraagt om een iets lossere setting dan buigen ze moeiteloos mee.

Over ons

Deze artiesten leggen hun hart in alle nummers die ze spelen. Ze zien uitdaging in het uitkleden van geproduceerde liedjes en geven graag een eigen draai aan hun repertoire.
Het duo is muzikant in hart en nieren. De liefde voor muziek is wat hen beweegt. De goede reacties en vele boekingen in de afgelopen jaren maakt het mogelijk van hun passie hun beroep te maken.

Akoestische band Lace & Cotton

Mogen de voetjes van de vloer? Dan kan het duo uitgebreid worden met bas en percussie. Het akoestische karakter blijft hierbij behouden, de verstaanbaarheid blijft gegarandeerd, maar de toevoeging van de beat nodigt uit tot dansen.

Een optreden van Lace is altijd inclusief geluidsversterking middels de slanke, stijlvolle ‘zuil installatie’ van BOSE Professional, toereikend voor 200 personen.

MEER KLEIN MUZIKAAL

UP3

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search